Gebyrfri bruk i hele verden

Gebyrfrie uttak i hele verden

Full oversikt i nett- og mobilbank

Ofte stilte spørsmål om kredittkort

Kredittkortet har ingen årsgebyr. Det er også gratis å bruke i butikk og gratis å ta ut penger i utlandet. Betaler du regningen ved forfall, påløper ingen ekstra kostnader. Utsetter du betalingen betaler du renter, eksempel: Effektiv rente 23,9 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1.518 kr. Totalt kredittbeløp 16.518 kr.

PIN-koden følger deg som kunde i BN Bank, så har du andre kort fra oss vil kredittkortet ha den samme PIN-koden.

Du kan finne PIN-kode til kredittkortet i nett- og mobilbank ved å trykke på kortet fra hovedsiden og deretter velge >Flere valg >Flere valg >Vise PIN.

 

Nye kort aktiveres ved å bruke kortet i en betalingsterminal eller minibank. Kortet må da benyttes med chip og PIN.

Et kort som ikke er aktivert vil ikke kunne benyttes til nettkjøp.

 

Vi anbefaler å bruke kredittkort når du handler på internett og når du er på reise. Du har alltid full oversikt i vår nett- og mobilbank.

Nye kort sendes inaktive av sikkerhetsmessige årsaker. Dette betyr at kortet må aktiveres før det kan benyttes til nettkjøp. 

Aktivering gjøres ved å bruke kortet i en betalingsterminal eller minibank. Kortet må da benyttes med chip og PIN.

 

Når du skal reise til utlandet følger reise- og avbestillingsforsikring alltid med. Det er også gebyrfritt å ta ut kontanter i utlandet. Når du betaler med kredittkort i utlandet bør du alltid betale med lokal valuta, så langt det lar seg gjøre. Dette gjelder også for bankkort.

Har du betalt minst 50 % av reisens transportkostnader med ditt BN Bank Mastercard har du reise- og avbestillingforsikring inkludert.

Se vilkår for reiseforsikring kredittkort.

Vårt kredittkort er utstedt av Sparebank 1. Du finner mer informasjon om situasjonen rundt avbestilling, reiseforsikring og Korona-viruset her.  

Skal du melde inn hendelse, gjør det ved å fylle ut dette skjemaet.

Har du spørsmål knyttet til reise- og avbestillingsforsikringen kan du ta kontakt med Fremtind forsikring (forsikringsselskapene til Sparebank 1 og DNB har fusjonert) på telefon 915 02 300.

Hvis du har behov for å overføre fra kredittkortet til en av dine kontoer er dette en mulighet i nettbanken og mobilbanken. Midler du overfører fra kredittkortet vil være disponible på kontoen du overfører til umiddelbart. Merk at kostnad for overføring fra kredittkort til konto er 25,- + 1 % av overført beløp.

Nettbank

Fra hovedsiden i nettbanken din blar du deg ned til kredittkortet ditt og trykker på plusstegnet til høyre. Velg så «Overføre» og du blir ledet til side hvor du kun trenger å velge hvilken konto det skal overføres til samt beløp. Bekreft så overføringen med «Bekreft overføring» nederst.

Mobilbank

Fra hovedsiden i mobilbanken din blar du deg ned til kredittkortet ditt og velger dette. Velg så alternativet «Overfør fra kredittkort» og du blir ledet til en side hvor du kun trenger å velge hvilken konto det skal overføres til samt beløp. Bekreft så overføringen med «Bekreft overføring» nederst.

Du mottar månedlig faktura på kredittkortet.

Dersom du ønsker å foreta en ekstra innbetaling fra en konto i BN Bank kan du trykke på kortet i mobil-/nettbanken og velg «Ekstra innbetaling».

Ønsker du å betale inn til kredittkortet fra konto i annen bank finner du kontonummer og KID-nummer knyttet til ditt kredittkort i nettbanken under >Detaljer på kredittkortet.