Hva er et regnskapssystem med bankintegrasjon?

Et regnskapssystem med bankintegrasjon er en løsning som hjelper bedrifter med å holde orden på økonomien på en smart og effektiv måte. Helt konkret innebærer det å koble regnskapet med bedriftens kontoer, slik at alle økonomiske transaksjoner automatisk oppdateres i sanntid.

Si farvel til tidkrevende manuelt arbeid og bruk heller tiden på det som virkelig betyr noe - å utvikle bedriften!

Derfor bør du velge et regnskapssystem med bankintegrasjon

1

Spar tid

Med et regnskapssystem med bankintegrasjon slipper du å bruke tid på å manuelt oppdatere tallene i regnskapet. Alt blir gjort automatisk!

2

Nøyaktig informasjon

Systemet sørger for at alle tallene er oppdaterte og korrekte. Det reduserer risikoen for feil og gir bedre oversikt over økonomien.

3

Enkelt og brukervennlig

Regnskapssystemer med bankintegrasjon er laget for å være brukervennlige og enkel å forstå. Selv de som ikke er eksperter på økonomi, vil synes systemet er lett å bruke.

4

Rask rapportering

Med et regnskapssystem med bankintegrasjon kan bedriften enkelt generere rapporter basert på de oppdaterte økonomiske tallene. Det gjør det enklere å følge med på økonomien og ta gode beslutninger.

Hvordan koble bank og regnskap?

Å koble bank og regnskap er heldigvis en enkel sak. Det eneste du trenger å gjøre er å velge det regnskapsprogrammet som passer best for deg og bedriften din fra listen nedenfor, fylle ut tilhørende skjema og sende inn. Vi fikser resten!