Krogsveen gjør det enkelt for deg

Helt siden 1975 har Krogsveen gjort det enkelt og trygt for deg når du skal finne drømmeboligen. Fra du vurderer å selge - til du er på plass i ditt nye hjem. Her får du noen smarte tips:

 1. Vær klar til å selge
  Tenk kjøp og salg av bolig samtidig. Bruk en megler som kan hjelpe deg med begge deler, slik at du får en best mulig start.
 2. Finn en megler som har boligsøkere
  Krogsveen har markedets mest oppdaterte boligsøkerdatabase og har tilgang til relevante kjøpere allerede før boligen legges ut for salg.
 3. Bli sett av de rette kjøperne
  Vis boligen din fra sin beste side og i de rette kanalene - til relevante kjøpere på jakt etter akkurat din type bolig. Krogsveen-meglere er trent i å vite hvem som er i målgruppen til akkurat din bolig og tilpasser markedsføringen deretter.
 4. Gode budrunder gir en best mulig pris
  De fleste ønsker å få mest mulig for sin bolig. Krogsveen har etablerte rutiner for systematisk jobb med interessentene og gir deg god rådgivning og løpende oppdateringer underveis.
 5. Trygt solgt, signert og betalt
  Budrunden er over og du har solgt! Megler tar seg av alt papirarbeidet og sørger for at signering av kontrakt, overtagelse og oppgjør går smertefritt.
 6. Vasket, pakket og klart
  Trenger du hjelp til å vaske ut av boligen, mellomlagre møbler eller selv flytteprosessen, så har Krogsveen et eget kundesenter som hjelper deg. Og det beste av alt, Krogsveen legger ut og trekker så fra i oppgjøret for salget.

Ønsker du å bli kontaktet om boligsalg?

Når du sender inn skjemaet samtykker du i at navn,
e-postadresse og telefonnummer deles med Krogsveen.

I BN Bank vil du aldri oppleve at vi kobler et tilbud til lån, eller vilkårene på lånet til hvilken megler du velger å benytte. Du står alltid helt fritt i ditt meglervalg, og avgjør selv om du ønsker å motta tilbud, meglervurderinger eller råd fra Eiendomsmegler Krogsveen AS.