Opplåning av boliglån
- ønsker du å låne mer?

Hvis du har planer om å pusse opp eller gjøre andre investeringer kan økning av boliglånet ofte være et bedre alternativ enn kortsiktig kredittkortgjeld eller dyre forbrukslån. Er du kunde i BN Bank søker du om opplåning under.

Søk om opplåning

Fordeler med opplåning

Å øke lånebeløpet på det eksisterende boliglånet ditt er ofte et bedre alternativ enn kortsiktig kredittkortgjeld eller dyre forbrukslån. Med opplåning får du samlet gjelden din i ett og samme boliglån. Dette gir deg bedre oversikt og en ryddigere økonomi. Opplåning er også et godt alternativ om du skal pusse opp, eller om større prosjekter skal finansieres. 

Boligkreditt

Boligkreditt er for deg som ønsker fleksibilitet. Disponer lånet slik du ønsker og bestem selv når og hvor mye du ønsker å betale ned.

Mer om boligkreditt

Finansieringsbevis

Søk om finansieringsbevis før du skal kjøpe bolig, så vet du hvor mye du kan få låne i banken og er forberedt i en budrunde. Det er gratis, og det er raskt og enkelt å søke.

Mer om finansieringsbevis

Tips

Bilde av gammelt kjøkken som trenger oppussing

Låne eller spare til oppussing?

I 2019 brukte nordmenn ca 83 milliarder på oppussing. Nærmere 1 av 3 pusser opp boligen i løpet av året, noe som tilsvarer i overkant av 825 000 husstander. Les mer om hvordan du kan ta opp lån til oppussing eller spare opp penger før du setter i gang arbeidet.

Les mer om oppussing
Par nylig innflyttet i ny bolig ligger på gulvet
Sparing

Bufferkonto

Det lønner seg å ha litt penger i reserve på en bufferkonto. Her får du tips til hvordan du kan starte i det små for å legge opp de pengene du trenger.  

Les mer om bufferkonto