Opplåning av boliglån
- ønsker du å låne mer?

Har du planer om å pusse opp eller gjøre andre investeringer kan du øke lånet du har på boligen din i dag. Opplåning er ofte et bedre alternativ enn kortsiktig kredittkortgjeld eller dyre forbrukslån.

Er du kunde i BN Bank fra før er det enkelt å søke om opplåning. For å kunne øke det eksisterende boliglånet, fyller du bare inn skjemaet og sender det til oss. Vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid etter at vi har mottatt søknaden.

Søk om opplåning

Fordeler med å øke lånet

Det er mange fordeler med å øke lånebeløpet på det eksisterende boliglånet ditt. Å øke boliglånet er ofte et bedre alternativ enn kortsiktig kredittkortgjeld eller dyre forbrukslån. Med opplåning får du samlet gjelden din i ett og samme boliglån. Dette gir deg bedre oversikt og en ryddigere økonomi. Opplåning er også et godt alternativ om du skal pusse opp, eller om større prosjekter skal finansieres. 

Boligkreditt

Boligkreditt er for deg som ønsker fleksibilitet. Disponer lånet slik du ønsker og bestem selv når og hvor mye du ønsker å betale ned.

Mer om boligkreditt

Be om tilbud

Finansieringsbevis

Bestill finansieringsbevis før du skal kjøpe bolig, så vet du hvor mye du kan få låne i banken og er forberedt i en budrunde. Det er gratis, og det er raskt og enkelt å søke.

Mer om finansieringsbevis

Søk om finansieringsbevis

Tips

nodvendig-oppussing

Slik får du råd til nødvendig oppussing

Når er det egentlig nødvendig med oppussing? Og hvis behovet er der, hvordan får du egentlig råd til det uten oppsparte midler? Her kommer noen tips.

Råd om oppussing
Portrett
Sparing

Bufferkonto

Det lønner seg å ha litt penger i reserve på en bufferkonto. Her får du tips til hvordan du kan starte i det små for å legge opp de pengene du trenger.  

Les mer om bufferkonto