Hva er boligen verdt?

I dag finnes det flere måter som kan hjelpe deg å finne ut hva boligen din er verdt. Her kan du lese om de ulike måter å få verdivurdering på og når du trenger det.

Beregne egenkapital

Når du skal kjøpe bolig, må du ha egenkapital for å få låne penger i banken. Her kan du lese om hvordan beregning av egenkapital gjøres og hvor mye du kan få i lån når du skal bytte bolig.

Kjøpe eller selge bolig først

Når du skal bytte bolig, bør du selge eller kjøpe først? Her tar vi deg gjennom fordeler og ulemper med begge deler, slik at vurderingen blir enklere for deg.

Slik finner du drømmeboligen

Det er mye som skal klaffe for å finne det som er helt riktig bolig for akkurat deg. Det viktigste spørsmålet å stille seg i jakten er, hva er viktig for meg?

Dette må du sjekke ved overtakelse

Å overta bolig er ikke noe man gjør hver dag. Derfor er det viktig å ha en sjekkliste ved overtakelse av bolig. Her får du noen tips.

Kunderådgiver Bernt Oskar Bugge hjelper deg med boliglån

Snakk med en rådgiver

Har du spørsmål om boliglån, boligkjøp eller boligbytte? Sjekk ut våre ulike boliglån, og ta gjerne en prat med oss. Vi har dyktige rådgivere, og sammen finner vi den løsningen som passer best for deg.

Kontakt oss på 73 89 20 00 eller post@bnbank.no.

Kunne ikke starte applikasjonen!
Dame med visningskilt fra Krogsveen

Leter du etter bolig?

 

I BN Bank har vi et godt samarbeid med eiendomsmegler Krogsveen og har satt opp et eget dedikert team for å hjelpe våre felles kunder. Helt siden 1975 har Krogsveen gjort det enklere og tryggere å realisere boligdrømmen.