Xledger

Xledger er et komplett, 100 % skybasert ERP-system som gir deg full kontroll over bedriftens regnskap. Ved å koble systemet til nettbanken, får du i tillegg innsikt i bedriftens økonomi i sanntid. 

Hva er fordelene med Xledger?

Effektivitet og automatisering

Regnskapsprogrammet er utviklet med formål om å minimere oppgaver og automatisere økonomistyringen i bedriften. Med effektive og nøyaktige funksjoner for fakturabehandling og rapportgeneringer, unngår du manuelt arbeid samtidig som du reduserer risikoen for feil. Det gjør at du i stedet kan bruke tiden på andre viktige oppgaver som bidrar til vekst i bedriften. 

Skalerbarhet og tilpasningsevne

I takt med at selskapet vokser, opplever mange at regnskapssystemer ikke lenger dekker de nødvendige behovene for regnskap og økonomi. Xledger er imidlertid skalerbart, og kan tilpasses enhver struktur, bransje og bedrift – også de som ekspanderer til flere land.

Integrasjon med nettbanken

En annen fordel med Xledger, er muligheten til å integrere systemet med bedriftens nettbank. Ved å gi regnskapssystemet direkte tilgang til bedriftens bankkontoer blir alle transaksjoner automatisk importert. Det forenkler bankavstemmingen betraktelig, og du har til enhver tid kontroll på økonomistyringen. 

Dame jobber på laptop

Derfor bør du velge Xledger med bankintegrasjon

Med fordeler som effektivitet, automatisering, skalerbarhet, tilpasningsevne og integrasjon med bedriftens bankkonto, er Xledger et nyttig verktøy for bedrifter som ønsker å optimalisere regnskapsrutinen og få endre bedre kontroll over bedriftens økonomi. 

Andreas Larsen jobber som kundekonsulent på bedrift i BN Bank

Ta kontakt om du har spørsmål

Andreas Larsen | Kundekonsulent SMB

Telefon: 73 89 20 00 

E-post: smb@bnbank.no

Ikke kunde hos oss?

BN Bank er en enkel og gebyrfri bank for små og mellomstore bedrifter. Vi er der når du skal ta viktige avgjørelse og hjelper deg med smarte og enkle tjenester. Kanskje BN Bank er din nye bank?

Kontoprodukter

Datamaskin med kort

Bedriftskontoer

Samle dine bedriftskontoer hos oss, og få en skreddersydd løsning tilpasset bedriften. Gebyrfri driftskonto med bankkort og skattetrekkskonto - lett tilgjengelig i nettbanken.

Sparekontoer til bedrift

Hos oss har bedriften alltid god rente og vi har flere sparealternativer. Velg det som passer best for deg og din bedrift. Det lønner seg å spare - også for bedrifter.