Hyttelån

Har du boliglånet ditt hos oss er det også enkelt å søke om lån til hytte, slik at du endelig kan realisere drømmen om hytte eller fritidsbolig. Du får samme gode rente på hyttelånet som på boliglånet ditt. 

Enkelt å søke | God rente | Raskt svar

Hvordan flytte hyttelånet ditt?

Du kan velge om du vil ha et eget hyttelån eller om du vil samle det med resten av boliglånet ditt. Har du hyttelån i dag og ønsker å flytte det til oss sender du inn kontaktskjema og får raskt svar. Vi hjelper deg med resten.

Flytt hyttelånet

Kjøpe hytte

Skal du kjøpe hytte kan du søke om finansieringsbevis hos oss. I utgangspunktet kan du låne opp til 60 % av kjøpesummen, men har du tilleggssikkerhet kan du låne hele kjøpesummen. Du kan søke om lån til kjøp av hytte og fritidsbolig i Norge.

Søk finansieringsbevis

Priseksempel hyttelån

Vi har nominell rente fra 1,69 %.
Låner du 2 millioner med nominell rente på 1,69 % vil du få en effektiv rente på 1,76 %. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt  2.468.558 kr.

Beste rente oppnås ved lån over kr 2.000.000 innenfor 50 % av verdi og krever at du bruker banken i det daglige med lønnsinngang, regningsbetaling og bankkort.

Hyttekjøp

Tips til deg som vil kjøpe hytte

Stadig flere kjøper hytte – her får du tips til hva du bør tenke på når det gjelder hyttekjøp, penger og budsjett.

Les mer om hyttekjøp
Mann ser på boliger på finn
Bolig

Smarte tips til deg som skal kjøpe bolig

Det er fort gjort å forelske seg i en bolig når du først har sett den. Derfor er det i tiden før visning du legger det viktigste grunnlaget for boligkjøpet.

Les tipsene fra vår forbrukerøkonom