Gratis etablering

Ingen abonnementspris

1,75 % av omsetning

Hvordan opprette Vipps Bedrift

Bli medlem

Gå til nettsiden til Vipps og klikk på "Bedrift" i menyen.
Klikk på "Bli medlem" og følg instruksjonene for å registrere deg for en Vipps-konto for din bedrift. Du må oppgi informasjon om bedriften din, inkludert navn, organisasjonsnummer og kontaktinformasjon.

Dokumentasjon

Last opp de nødvendige dokumentene som Vipps krever for å verifisere bedriften din, som f.eks. en kopi av organisasjonsnummeret og en kopi av førerkortet ditt.

Ta i bruk Vipps

Når bedriften din er verifisert, kan du begynne å bruke Vipps for å sende og motta betalinger. Du kan også bruke Vipps-appen til å administrere bedriften din, som f.eks. å se oversikt over transaksjoner, lage fakturaer og sette opp Vipps-betalingsløsninger for din bedrift.

Kom i gang med Vipps Bedrift

Hvordan bruke Vipps Bedrift?

Når du har registrert deg som en bedriftsbruker, kan du begynne å bruke Vipps til å sende og motta betalinger fra dine kunder. Du kan for eksempel sende en faktura til en kunde via Vipps, og kunden kan betale fakturaen med en gang ved å bruke Vipps-appen. Du kan også bruke Vipps til å motta betalinger direkte i butikken, ved å la kundene betale med Vipps ved å scanne en QR-kode.

Det er også mulig å integrere Vipps med din bedrifts nettside eller nettbutikk, slik at kunder kan betale for produkter eller tjenester direkte på nettsiden din. 

Hva kan man bruke Vipps Bedrift til?

Med Vipps Bedrift kan du ta betalt fra hvor som helst, alt kunden trenger for å betale er en mobiltelefon, et kort eller en konto.

  • Ta betalt på nett
  • Ta betalt over disk
  • Faste betalinger
  • La kundene logge inn med Vipps
  • Ta betalt selvbetjent
  • Vipps Checkout

Hva koster Vipps Bedrift?

Det er ingen fast pris siden det kan variere avhengig av hvilke tjenester du bruker og hvor mye du bruker dem. Vipps tilbyr ulike abonnementsplaner for bedrifter, og prisen kan også variere avhengig av størrelsen på bedriften og hvilke bransje den tilhører.

For å få mer informasjon om priser og abonnementsplaner, kan du kontakte Vipps eller besøke deres nettside. Der kan du også beregne en estimert pris for å bruke Vipps Bedrift basert på dine behov.

Vipps Regning

Med Vipps Regning kan kundene dine motta og betale regningen sendt fra deg i sin Vipps-app. De trenger ikke å tenke på KID-nummer og får varsling når det kommer faktura og på forfallsdato. Betalingen påføres din vanlige oppgjørsfil sammen med alle andre innbetalinger. 

Ta kontakt med din fakturadistributør for priser på Vipps Regninger.