Hva er fordelene med kredittkort?

 • Betalingstrygghet
  Du får sett varen før du betaler den. Er varen mangelfull eller får du den rett og slett ikke, så kan du søke om å få tilbake penger tilbake.
 • Betalingsutsettelse
  Se for deg at den TV-en du ønsker å kjøpe er på tilbud denne uka, halv pris faktisk. Litt dumt, for det er ennå to uker til du får lønn. De fleste kredittkort tilbyr inntil 45 dagers rentefri periode/betalingsutsettelse.

  Hvis du synes at TV-en er en fornuftig investering, kan du betale denne med kredittkort. Så gjør du opp kredittkortfakturaen når du får lønn. Eller du kan betale tilbake halvparten når du får lønn, og resten måneden etter. Da må du betale noen få kroner i renter, men det vil ikke være i nærheten av det du sparte på å kjøpe TV-en i tilbudsperioden.
 • Ekstra sikkerhet ved svindel
  Skulle du mot formodning bli utsatt for svindel eller oppdage en transaksjon som ikke stemmer, må du sperre kortet og anmelde saken til politiet. Deretter kontakter du banken slik at vi kan hjelpe deg med å reklamere på hendelsen.

  På denne måten unngår du at det vanlige bankkortet ditt blir misbrukt på nett og at brukskontoen blir tømt.
 • Samme kode som på bankkortet
  I BN Bank får du samme kode på kredittkortet som på bankkortet ditt. Har du begge deler hos oss får du også full oversikt over økonomien din i nett- og mobilbank. Enkelt og greit
 • Reise og avbestillingsforsikring
  Visste du at vårt kredittkort har reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet? Og skulle du komme ut for et uhell med leiebilen på årets ferietur, dekker den innbakte reiseforsikringen opp til kr 12 000 i egenandel.

  Kjekt å ha når en klønete turist har ripet opp bilen med handlevogna han absolutt skulle klemme mellom deg og bilen ved siden av.
 • Du unngår å låse pengene dine
  Bestiller du flyreise, hotell og leiebil i god tid før ferien? Da har du kanskje oppdaget at det gjerne blir reservert store beløp på bankkortet ditt, for å sikre at du dukker opp og faktisk gjør opp for deg.

  Oppgi kredittkortnummeret i stedet, så slipper du å binde opp pengene på brukskontoen din.