Tryggere handel med kredittkort

For mange har det blitt helt vanlig å handle på nettet, og tilbudene er mange og gode. Visste du at det da er tryggest å handle med kredittkort? Under kan du lese mer om dette og andre fordeler med kredittkort i BN Bank.

 


Betalingstrygghet

Du får sett varen før du betaler den. Er varen mangelfull eller får du den rett og slett ikke, så kan du søke om å få tilbake pengene dine.

Betalingsutsettelse

Se for deg at den TV-en du ønsker å kjøpe er på tilbud denne uka, halv pris faktisk. Litt dumt, for det er ennå to uker til du får lønn. De fleste kredittkort tilbyr inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Hvis du synes at TV-en er en fornuftig investering, kan du betale denne med kredittkort. Så gjør du opp kredittkortfakturaen når du får lønn. Eller du kan betale inn halvparten når du får lønn, og resten måneden etter. Da må du betale noen få kroner i renter, men det vil ikke være i nærheten av det du sparte på å kjøpe TV-en i tilbudsperioden.

Ekstra sikkerhet ved svindel

Skulle du mot formodning bli utsatt for svindel eller oppdage en transaksjon som ikke stemmer, må du sperre kortet og anmelde saken til politiet. Deretter kontakter du banken slik at vi kan hjelpe deg med å reklamere på hendelsen. 

På denne måten unngår du at det vanlige bankkortet ditt blir misbrukt på nett og at brukskontoen blir tømt. 

Samme kode som på bankkortet

I BN Bank får du samme kode på kredittkortet som på bankkortet ditt. Har du begge deler hos oss får du også full oversikt over økonomien din i nett- og mobilbank. Enkelt og greit

Reiseforsikring

Visste du at vårt kredittkort har reiseforsikring inkludert i kortet? Og skulle du komme ut for et uhell med leiebilen på årets ferietur, dekker den innbakte reiseforsikringen opp til kr 12 000 i egenandel. Kjekt å ha når en klønete turist har ripet opp bilen med handlevogna han absolutt skulle klemme mellom deg og bilen ved siden av.

Du unngår å låse pengene dine

Bestiller du flyreise, hotell og leiebil i god tid før ferien? Da har du kanskje oppdaget at det gjerne blir reservert store beløp på bankkortet ditt, for å sikre at du dukker opp og faktisk gjør opp for deg. Oppgi kredittkortnummeret i stedet, så slipper du å binde opp pengene på brukskontoen din.

Ønsker du kredittkort logger du inn i nettbanken og søker om kredittkort der. 

Les mer og søk om kredittkort

Priseksempel kredittkort

Betaler du regningen ved forfall, påløper ingen ekstra kostnader. Utsetter du betalingen betaler du renter, eksempel:
Eff. rente 23,9 %. 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1.518 kr. Totalt kredittbeløp 16.518 kr.

Prisliste for bankkort og kredittkort