Sparekonto Pluss


Fritt antall uttak | Trygg sparing | 0,50 % rente fra første krone ved sparebeløp over 100.000 kroner

Opprett Sparekonto Pluss

For deg som vil spare trygt

Sparekonto Pluss passer for deg som vil spare penger og som vil ha pengene stående trygt på en konto. Pengene vil alltid være tilgjengelig når du har behov for å bruke dem, og det er fritt antall uttak.

Du kan sette inn større engangsbeløp, eller du kan spare jevnt, for eksempel ved fast sparing fra lønnskontoen. Du får bedre rente enn i en vanlig brukskonto, og det er derfor gunstig for deg å sette sparepengene på en sparekonto. 

Hvordan opprette Sparekonto Pluss

Å opprette en konto hos oss er enkelt. Er du allerede kunde i BN Bank oppretter du Sparekonto Pluss raskt ved å logge deg inn i nettbanken. 

 

Flere måter å spare på

Høyrentekonto Pluss

Høyrentekonto Pluss er perfekt for deg som har penger å spare og ønsker en konto med høy rente. Uten binding og ingen risiko. En slik form for sparing gir deg fleksibilitet samtidig som pengene er plassert på en trygg konto.

Les mer og bestill

Spareavtale

En spareavtale passer for deg som ønsker trygg og fleksibel sparing over tid. Med spareavtale trekkes et fast beløp automatisk fra kontoen din, til en spare- eller brukskonto. Beløpet trenger ikke være stort - det viktigste er at du sparer. 

Les mer og opprett
Portrett
Sparing

Bufferkonto

Det lønner seg å ha litt penger i reserve på en bufferkonto. Her får du tips til hvordan du kan starte i det små for å legge opp de pengene du trenger.  

Les mer om bufferkonto
Portrett

Hvordan spare penger i hverdagen

Penger til overs? Da er det lurt å tenke på sparing og plassere pengene et sted hvor du får bedre avkastning. Les her for hvordan du kan spare mer i hverdagen. 

Les mer om sparing i hverdagen