Hva er Aritma Control?

Aritma Control er et enkelt og fleksibelt program som automatisk avstemmer alle typer konti og data. Løsningen tilpasser seg forskjellige regnskapssystemer og løser ulike avstemmingsutfordringer.

Hvorfor velge Aritma Control med bankintegrasjon?

Med Aritma Control og bankintegrasjon får du full oversikt over bedriftens likviditet og økonomi. Uansett hvilket regnskapssystem du bruker, vil programmet levere løsninger som kan effektivisere virksomheten din.  

Her er fem fordeler med å velge Aritma Control med bankintegrasjon:  

 1. Støtte for alle ERP-systemer
  Aritma Control støtter alle ERP-systemer, enten det er skybasert eller installert lokalt. 
 2. Automatisk avstemming   
  Programmet samler inn og avstemmer automatisk alle bokførte transaksjoner i regnskapssystemet og bedriftskontoene. Du trenger kun å håndtere eventuelle feil, noe som reduserer arbeidsmengden betydelig.
 3. Regnskap i sanntid
  Kontinuerlig avstemming av bank- og bokførte transaksjoner gjør det mulig å oppdage unormale aktiviteter tidlig, og reduserer dermed operasjonelle og økonomiske risikoer. 
 4. Åpne API-er 
  Aritma Control er bygget med en “API-first-design", som gjør det enkelt å integrere programmet med andre systemer og tilpasse funksjoner etter eget behov. 
 5. Maskinlæring 
  Programmet bruker maskinlæring som kontinuerlig blir forbedret og mer intelligent basert på endringene og justeringene brukerne gjør. Målet er å automatisere hele avstemmingsrapporten 100 %.  

Ta kontakt om du har spørsmål

Ailin S. Lundqvist | Kundekonsulent SMB
Telefon: 73 89 20 00 
E-post: smb@bnbank.no


Ikke kunde hos oss?

BN Bank er en enkel og gebyrfri bank for små og mellomstore bedrifter. Vi er der når du skal ta viktige avgjørelse og hjelper deg med smarte og enkle tjenester. Kanskje BN Bank er din nye bank?