Bank for barn og ungdom

Å lære barn og unge hvordan elektronisk betaling fungerer er en lur investering for fremtiden. I BN Bank har vi bankkort for barn og unge mellom 8 og 17 år. Kortet knyttes til barnets egen brukskonto, og har beløpsgrenser og sikkerhet tilpasset barnets alder. Slik kan dere lære barna om trygge og gode pengevaner.

Konto og kort 8-12 år

Med bankkort og brukskonto kan barnet få tilgang til og lære mer om digital pengebruk på en fornuftig måte.

Les mer og bestill bankkort barn

Konto og kort 13-17 år

Med bankkort og brukskonto for ungdom får tenåringen mer frihet, mulighet for netthandel og tilgang til nettbank og mobilbank.

Les mer og bestill ungdomskort

BankID for ungdom

Øke beløpsgrensen på Vipps eller logge inn hos Lånekassen? Nå kan også ungdom fra 13-17 år få BankID og BankID på mobil.

BankID for ungdom

Sparekonto 0-17 år

Det er lurt å starte sparingen til barna tidlig. Bidrag fra nettopp foreldre kan være avgjørende for at barnet etter hvert kommer seg inn på boligmarkedet. 

Les mer og bestill sparekonto

18 år - myndig og endelig sjef

Når du fyller 18 får du selv kontroll over pengene dine. Samtidig får du også et større ansvar. Nå er det du som må sette av til sparing og kanskje sørge for at regningene blir betalt. Sjekk ut hva du trenger i banken.

Mer om myndig i banken
Ung jente holder en mobiltelefon
Ungdom og økonomi

BankID for ungdom

Nå kan også ungdommer mellom 13 og 18 år identifisere seg på nettet med BankID og BankID på mobil.

Les om BankID for ungdom
Portrett
Ungdom og økonomi

Får hjelp til å kjøpe bolig, men foreldrene stiller krav

Maiken Engen (23) og samboeren Peter er blant de mange unge som drømmer om å kjøpe sin første bolig, men 15 % egenkapital er mye. Heldigvis har de funnet en god løsning.

Les om Maikens boligdrøm