Konto

Trenger du en konto til lønnsinngang og daglig bruk? Har du kanskje satt deg et sparemål og trenger en sparekonto?
Vi har flere kontoer du kan velge mellom. Kontoene oppretter du enkelt selv.

Velg de kontoene som passer for deg

Brukskonto

Gebyrfri brukskonto med tilgang til banktjenestene du trenger i hverdagen. Opprett brukskonto raskt og enkelt på nett.

Regningskonto

Med regningskonto får du full kontroll over dine kommende og betalte regninger - alt på en konto.

Kontoer til barn og ungdom

Brukskonto med kort for barn/ungdom fra 8 til 17 år. Med eget kort og konto lærer de om elektronisk betaling tidlig.

Felleskonto

Det er praktisk med en felleskonto for alle med felles økonomi. Få full oversikt over fellesutgiftene - enten dere er venner, samboere eller ektefeller.

Depositumskonto

Skal du leie bolig, eller er du utleier? Depositumskonto disponeres av leietaker og utleier i fellesskap og sikrer begge parter.

BSU-konto

BSU (boligsparing for unge) for deg under 34 år som vil spare til egenkapital. Spar inntil 27 500 kroner i året - da får du i tillegg 2750 kroner i skattefradrag.

Våre sparekontoer

Fastrenteinnskudd

Velger du å binde pengene for en periode får du høyere rente enn på en vanlig sparekonto. Renten vil ikke påvirkes av renteendringer i markedet.

Sparekonto Pluss

Sparekonto Pluss passer for deg som vil spare og ha pengene trygt på en konto. Pengene er alltid tilgjengelig og det er fritt antall uttak.

Høyrentekonto

Høyrentekonto er perfekt for deg som har penger å spare og ønsker en konto med høy rente. Du får høyere rente mot et begrenset antall uttak.

NIBOR privat

NIBOR-konto Privat gir deg bankens høyeste avkastning på flytende rente. Rentesatsen beregnes daglig basert på 3 måneders NIBOR med fratrekk eller tillegg av en margin.

Andre lurer på

Det er helt gratis å bli kunde i BN Bank.

Det koster ingenting å opprette konto hos oss, og vår nett- og mobilbank er gebyrfri i bruk. Du kan opprette brukskonto her.

Ja, du kan bli kunde med BankID fra en annen bank. Avslutter du ditt gamle kundeforhold gjør vi imidlertid oppmerksom på at du også mister din BankID. Sørg derfor for å få dette på plass hos oss først.

Ring oss på telefon 73 89 20 00 eller send oss en e-post til post@bnbank.no så hjelper vi deg med ny BankID.

Saldo på kontoen tilknyttet ditt bankkort finner du enkelt i din nett- og mobilbank.

Du kan endre trekkonto ved å fylle ut skjemaet på denne siden.

Alternativt kan du logge inn i nettbanken, finne menyen og velge >Kundeservice>Send melding. Skriv hvilken forfallsdato du ønsker på lånet ditt og send meldingen. Du får bekreftelse fra oss når vi har foretatt endringen.

For å avslutte din konto i BN Bank må du sende oss en sikker nettpost (du må da være logget inn i nettbanken), eller alternativt sende oss et signert brev. Har du kort på kontoen må du i samme melding bekrefte at bankkortet er klippet i to. Dersom du har renter til gode, eller innestående på konto, vennligst spesifiser hvilken konto pengene ønskes overført til. Vi gjør oppmerksom på at konti med negativ saldo ikke kan avsluttes før utestående er innbetalt.