Kontoer

I hverdagen skal alt ganske enkelt fungere, både bankkort, mobilbank og nettbank. Du skal også alltid kunne sjekke kontoen din når du trenger det. Hos oss får du smarte og gebyrfrie løsninger. Vi hjelper deg med å finne den kontoen som passer best for ditt behov.

Brukskonto

Med gebyrfri brukskonto har du tilgang til de fleste banktjenester du trenger i hverdagen. Opprett brukskonto raskt og enkelt på nett.

Les mer og åpne brukskonto

Kort/konto for barn og ungdom

Å lære barn og unge hvordan elektronisk betaling fungerer, er en lur investering for fremtiden. Vi har brukskonto med kort for barn/ungdom fra 8-17 år.

Til barne- og ungdomsprodukter

Depositumskonto

Skal du leie bolig, eller er du utleier? Depositumskonto disponeres av leietaker og utleier i fellesskap og sikrer begge parter.

Mer om depositumskonto
Kvinne sjekker mobiltelefon

Straksbetaling: Pengene på konto - klar for bruk!

Med straksbetaling får mottaker pengene på konto med en gang. Som kunde i BN Bank har du automatisk tilgang til denne tjenesten. Selvsagt uten å betale ekstra for det!

Mer om straksbetaling

Kontoer for sparing

Par i høstvær

Sparekonto

Å sette av litt penger på en sparekonto gir en ekstra trygghet. På sparekonto står pengene trygt, og er fortsatt tilgjengelige når du måtte trenge dem. Du får god rente fra første krone.

Les mer om sparekonto
Kvinne kaster løv opp i lufta

Høyrentekonto

Høyrentekonto Pluss er en fleksibel og trygg måte å spare på. Perfekt for deg som har penger til overs og som ønsker gode betingelser på sparepengene dine.

Les mer om høyrentekonto
Jente holder varm drikke og smiler

BSU - boligsparing for unge

Er du under 34 år kan du åpne en BSU-konto - da har du egenkapital den dagen du trenger boliglån. Du kan spare inntil 25 000 kroner i året - da får du i tillegg 5 000 kroner i skattefradrag. 

Les mer om BSU
Ung jente med mobilbank på mobil

Regionsperre: Blodpølse, badekåpe og bankkort

Regionsperre på bankkort er kanskje noe av det smarteste sikkerhetstiltaket du kan ha mot kortsvindel. Men å glemme den, kan ødelegge ferien. Dette er Ellens historie.

Les historien om regionsperren
Mor og datter holder frem bankkort for barn
Barn og økonomi

Snakk med barna om penger og pengebruk

Men hvordan lærer man egentlig barna om økonomi, når penger har blitt et tall på en skjerm – ikke noe man fysisk kan holde i og telle opp?

Les om barn og økonomi