Smart og gebyrfri konto

I hverdagen skal alt ganske enkelt fungere som det skal, både bankkort, mobilbank og nettbank. Du skal også alltid kunne sjekke kontoen din når du trenger det. Hos oss får du smarte og gebyrfrie løsninger. Vi hjelper deg med å finne den kontoen som passer best for ditt behov. 

Bli gebyrfri på et blunk

Opprett brukskonto

Med gebyrfri brukskonto har du tilgang til de fleste banktjenester du trenger i hverdagen. Opprett raskt og enkelt på nett.

Opprett brukskonto med kort Mer om brukskonto
Barn og ungdom

Kort og konto

Å lære barn og unge hvordan elektronisk betaling fungerer, er en lur investering for fremtiden. Vi har brukskonto med kort for barn/ungdom fra 8-17 år.

Til barne- og ungdomsprodukter
Trygghet ved utleie

Depositumskonto

Skal du leie bolig, eller er du utleier? Depositumskonto disponeres av leietaker og utleier i fellesskap og sikrer begge parter.

Mer om depositumskonto
Vipps-betaling-mobil
Betaling

Enda enklere betaling med Vipps

Med Vipps på mobilen slipper du KID eller lange kontonummer. Vennebetalinger, eFaktura og regninger på sekundet, direkte fra konto til konto.

Les mer om Vipps
mobilbank-regionsperre-bankkort
Spar og bruk

Regionsperre: Blodpølse, badekåpe og bankkort

Regionsperre på bankkort er kanskje noe av det smarteste sikkerhetstiltaket du kan ha mot kortsvindel. Men å glemme den, kan ødelegge ferien. Dette er Ellens historie.

Les historien om regionsperren
Barn-pengebruk-BN-Bank
Barn og økonomi

Snakk med barna om penger og pengebruk

Men hvordan lærer man egentlig barna om økonomi, når penger har blitt et tall på en skjerm – ikke noe man fysisk kan holde i og telle opp?

Les om barn og økonomi