Aktuelt

Her inne finner du informasjon om aktuelle tema og nyhetssaker. Vi deler også tips og råd som kan gjøre bank litt enklere og bedre for deg.


Portrett

Trygg kortbruk - bruk kredittkort når du handler på nett

Vi bruker kortene våre hver dag, både i fysiske butikker og på nettet. Risikoen for å bli svindlet på nettet er ikke stor, men det kan være lurt å bruke kredittkort når du handler.

Les mer om trygg kortbruk
Kvinne skriver fremtidsfullmakt

Derfor bør du skrive fremtidsfullmakt

Hva er en fremtidsfullmakt og hvorfor bør du skrive en? Med en fremtidsfullmakt kan du selv bestemme hvem som skal ivareta både dine økonomiske og personlige interesser dersom du ikke klarer det selv. 

Les mer om fremtidsfullmakt
Kundekonsulent for lån i kontorlandskap

Takk for flotte tilbakemeldinger

Vi har spurt våre nye lånekunder om hvordan det har vært å flytte til BN Bank, og kan med stolthet melde om at vi på en skala fra 1 til 6 har en gjennomsnittsscore på 5,7!

Les mer om tilbakemeldinger
Arman Vestad kundeombud i BN Bank smiler

BN Bank etablerer uavhengig gjeldsombud

Vi møter stadig lånesøkere vi må si nei til, og vi vet at terskelen for å søke hjelp ved økonomiske problemer er høy. Vi ønsker derfor å gi et tilbud til de kundene vi ser trenger veiledning for å ta grep, og som kanskje også er usikre på sine rettigheter. 

Les mer om gjeldsombud i BN Bank
Kvinne betaler med bankkort i utlandet
Kort

Kredittkort med reise- og avbestillingsforsikring

Det er mange fordeler ved å bruke kredittkort når du handler. Du slipper å binde opp penger på brukskontoen din og du får sett varen før du i realiteten betaler for den, hvis du handler på nettet. I tillegg er det veldig lurt å bruke kredittkort i forbindelse med reise, her er det nemlig veldig gode forsikringsordninger.

Mer om reiseforsikring i kredittkortet
Martin Johnsrud Sundby og Niklas Dyrhaug

Team Eidissen/BN Bank

BN Bank er stolte av å støtte Martin Johnsrud Sundby og Niklas Dyrhaug i deres jakt på nye, store opplevelser. De to langrennsguttene samler nå kreftene og skal fremover jobbe knallhardt for å nå sine mål om deltakelse og medaljer i VM i Oberstdorf i 2021.

Les mer om Team Eidissen/BN Bank
Mor og datter handler i nærbutikken

Kan vi hjelpe nærbutikken?

Vi er inne i en tid der flere butikker og bedrifter har fått livsgrunnlaget revet bort på kort tid. Hva kan vi som forbrukere bidra med for at våre lokale favoritter skal overleve?

Les mer om butikkdugnad
Far og sønn ringer på mobil

Permittering og dagpenger

Usikker jobbsituasjon? Få oversikt over hva permittering innebærer og hvor mye du vil få betalt i perioden du er permittert. Visste du at du har mulighet til å søke om forskudd på dagpenger hos NAV, dersom du har behov for penger før du får svar på dagpengesøknaden din?

Les mer om permittering og dagpenger
Forbrukerøkonom Silje Havdal om sparetips

Behold kontroll over økonomien

For mange har Koronakrisen medført store konsekvenser for privatøkonomien. Forbrukerøkonom i BN Bank, Silje Havdal, gir deg sine tips for hvordan du kan opprettholde kontroll over økonomien og hva du kan spare penger på. 

Les Siljes sparetips
bilde av Endre Jo Reite

Gode råd i en krevende tid

Direktør for Personmarked, Endre Jo Reite, samt forbrukerøkonom og leder for kundesenteret, Silje Havdal, deler her sine tips for å gjøre din økonomiske hverdag enklere i den spesielle tiden vi er inne i.

Les mer om økonomiske råd
BN Banks administrerende direktør Svein Tore Samdal

Vi finner løsninger sammen

"Er du kunde i BN Bank, skal du vite at vi er her for å bistå deg framover, og vi har stor forståelse for at situasjonen vi er i knyttet til Korona-viruset kan få konsekvenser for deg som kunde", sier adm. direktør Svein Tore Samdal. 

Les Svein Tores kommentar
Bolig i solskinn

Boligkjøp i et utfordrende marked

Som følge av store endringer i økonomien vil vi nok også se endringer i boligmarkedet fremover. Ønsker du å bytte bolig eller står du midt i et boligbytte har Endre Jo Reite, Direktør for Personmarked i BN Bank, noen tips til deg.

Boligkjøp i et utfordrende marked
Mann handler på salg på nettbutikk

Tryggere handel med kredittkort

Stadig flere handler nå på nett. Da er det kjekt å vite at dette gjøres tryggest ved å bruke kredittkort. Det gir både betalingstrygghet og ekstra sikkerhet mot svindel.

Mer om handel med kredittkort
Par nylig innflyttet i ny bolig ligger på gulvet
Sparing

Bufferkonto

Det lønner seg å ha litt penger i reserve på en bufferkonto. Her får du tips til hvordan du kan starte i det små for å legge opp de pengene du trenger.  

Les mer om bufferkonto
Par sitter i sofa og drikker kaffe
Spar og bruk

Få pengene til å vare lenger

Det er ikke så mye som skal til for å få pengene til å strekke litt lenger. Ikke trenger det å være så vanskelig heller.

Mer om å få pengene til å vare