Aktuelt

Her inne finner du informasjon om aktuelle tema og nyhetssaker. Vi deler også tips og råd som kan gjøre bank litt enklere og bedre for deg.


Portrett

Takk for flotte tilbakemeldinger

Vi har spurt våre nye lånekunder om hvordan det har vært å flytte til BN Bank, og kan med stolthet melde om at vi på en skala fra 1 til 6 har en gjennomsnittsscore på 5,7!

Les mer om tilbakemeldinger
Portrett

BN Bank etablerer uavhengig gjeldsombud

Vi møter stadig lånesøkere vi må si nei til, og vi vet at terskelen for å søke hjelp ved økonomiske problemer er høy. Vi ønsker derfor å gi et tilbud til de kundene vi ser trenger veiledning for å ta grep, og som kanskje også er usikre på sine rettigheter. 

Les mer om gjeldsombud i BN Bank
Portrett
Kort

Kredittkort med reise- og avbestillingsforsikring

Det er mange fordeler ved å bruke kredittkort når du handler. Du slipper å binde opp penger på brukskontoen din og du får sett varen før du i realiteten betaler for den, hvis du handler på nettet. I tillegg er det veldig lurt å bruke kredittkort i forbindelse med reise, her er det nemlig veldig gode forsikringsordninger.

Mer om reiseforsikring i kredittkortet
Portrett

Team Eidissen/BN Bank

BN Bank er stolte av å støtte Martin Johnsrud Sundby og Niklas Dyrhaug i deres jakt på nye, store opplevelser. De to langrennsguttene samler nå kreftene og skal fremover jobbe knallhardt for å nå sine mål om deltakelse og medaljer i VM i Oberstdorf i 2021.

Les mer om Team Eidissen/BN Bank
Portrett

Kan vi hjelpe nærbutikken?

Vi er inne i en tid der flere butikker og bedrifter har fått livsgrunnlaget revet bort på kort tid. Hva kan vi som forbrukere bidra med for at våre lokale favoritter skal overleve?

Les mer om butikkdugnad
Portrett

Permittering og dagpenger

Usikker jobbsituasjon? Få oversikt over hva permittering innebærer og hvor mye du vil få betalt i perioden du er permittert. Visste du at du har mulighet til å søke om forskudd på dagpenger hos NAV, dersom du har behov for penger før du får svar på dagpengesøknaden din?

Les mer om permittering og dagpenger
Portrett

Behold kontroll over økonomien

For mange har Koronakrisen medført store konsekvenser for privatøkonomien. Forbrukerøkonom i BN Bank, Silje Havdal, gir deg sine tips for hvordan du kan opprettholde kontroll over økonomien og hva du kan spare penger på. 

Les Siljes sparetips
Portrett

Koronakrisen vil sette spor

Endre Jo Reite, privatøkonom i BN Bank, mener koronakrisen vil få betydning for hvilke valg vi tar i lang tid fremover. Samtidig understreker han at det er viktig at krisetiltakene som er satt i gang ikke stopper opp så snart vi aner at hverdagen er på vei tilbake.

Les mer om koronakrisen
Portrett

Gode råd i en krevende tid

Direktør for Personmarked, Endre Jo Reite, samt forbrukerøkonom og leder for kundesenteret, Silje Havdal, deler her sine tips for å gjøre din økonomiske hverdag enklere i den spesielle tiden vi er inne i.

Les mer om økonomiske råd
Portrett

Vi finner løsninger sammen

"Er du kunde i BN Bank, skal du vite at vi er her for å bistå deg framover, og vi har stor forståelse for at situasjonen vi er i knyttet til Korona-viruset kan få konsekvenser for deg som kunde", sier adm. direktør Svein Tore Samdal. 

Les Svein Tores kommentar
Portrett

Boligkjøp i et utfordrende marked

Som følge av store endringer i økonomien vil vi nok også se endringer i boligmarkedet fremover. Ønsker du å bytte bolig eller står du midt i et boligbytte har Endre Jo Reite, Direktør for Personmarked i BN Bank, noen tips til deg.

Boligkjøp i et utfordrende marked
Portrett

Tryggere handel med kredittkort

Stadig flere handler nå på nett. Da er det kjekt å vite at dette gjøres tryggest ved å bruke kredittkort. Les om dette og andre fordeler med kredittkort.

Les mer om handel med kredittkort
Portrett
Sparing

Bufferkonto

Det lønner seg å ha litt penger i reserve på en bufferkonto. Her får du tips til hvordan du kan starte i det små for å legge opp de pengene du trenger.  

Les mer om bufferkonto
Portrett
Spar og bruk

Få pengene til å vare lenger

Det er ikke så mye som skal til for å få pengene til å strekke litt lenger. Ikke trenger det å være så vanskelig heller.

Mer om å få pengene til å vare