Hvor mye kan jeg kjøpe bolig for?

Hvor mye du kan kjøpe bolig for er viktig å få svar på før du eventuelt kjøper din nye drømmebolig. Les hvor mye du kan kjøpe bolig for og hva banken legger vekt på.

Finne drømmeboligen

Det er lurt å stille forberedt på visning og en sjekkliste kan være til god hjelp. Få våre beste tips til hva du bør tenke på før, under og etter visningen her.

Budrunde

Før en budrunde er det nyttig å innhente informasjon for å stille godt forberedt til budgivningen. Les om regler og tips knyttet til budrunde og budgivning her.

Overtakelse og kontraktsmøte

Ved overtakelse av bolig er det flere ting å huske på før du flytter inn i drømmeboligen. Se våre tips og råd til hva du bør huske ved overtakelse av bolig.

Etter overtakelse

Du har endelig overtatt drømmeboligen! Før du pakker opp flytteeskene er det viktig sjekkpunkter du bør innom. Vi gir deg noen smarte tips som kan være verdt å sjekke ut.

Kunne ikke starte applikasjonen!
Kunderådgiver Bernt Oskar Bugge hjelper deg med boliglån

Snakk med en rådgiver

Har du spørsmål om boliglån, boligkjøp eller boligbytte? Sjekk ut våre ulike boliglån, og ta gjerne en prat med oss. Vi har dyktige rådgivere, og sammen finner vi den løsningen som passer best for deg.

Kontakt oss på 73 89 20 00 eller post@bnbank.no.

Dame med visningskilt fra Krogsveen

Leter du etter bolig?

 

I BN Bank har vi et godt samarbeid med eiendomsmegler Krogsveen og har satt opp et eget dedikert team for å hjelpe våre felles kunder. Helt siden 1975 har Krogsveen gjort det enklere og tryggere å realisere boligdrømmen.