Lån

Skal du kjøpe deg bolig, hytte eller kanskje en bil?
Hos oss finner du det lånet 
som passer deg og dine behov.

Portrett

FLYTT BOLIGLÅNET

Har du boliglån i annen bank kan det være lurt å flytte lånet til oss. Som ny kunde får du fornøydgaranti - er du ikke fornøyd får du penger tilbake. Søk i dag og få raskt svar!

Les mer om boliglån
Portrett

ØKE BOLIGLÅNET

Har du boliglån i BN Bank og behov for å låne mer penger?
Det kan da være fornuftig å øke boliglånet ditt fremfor å ta opp et annet lån med høyere rente.

Les mer om opplåning
Portrett

ER DU PÅ BOLIGJAKT?

Skal du kjøpe bolig, er det lurt å skaffe finansieringsbevis. Da vet du hvor mye du kan få låne i banken og er forberedt i en budrunde. Det er gratis, og det er raskt og enkelt å søke.

Les mer om finansieringsbevis
Portrett

BOLIGKREDITT

Boligkreditt, eller rammelån, er smart om du ønsker fleksibilitet og penger i reserve. Du betaler renter kun på den delen av kreditten du benytter, og avdrag når det passer for deg.

Les mer om boligkreditt
Portrett

SENIORLÅN

Et lån for deg over 60 år. Frigjør penger du har spart opp i boligen gjennom mange år og få et ekstra tilskudd til pensjonen din. Du betaler ikke renter eller avdrag så lenge du bor i boligen.

Les mer om SeniorLån

Andre lån

Portrett

BILLÅN

Går du med planer om kjøp av bil? Vi hjelper deg med gunstig finansiering, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil - inntil 100 % av kjøpesummen. Søk i dag – enkelt og uforpliktende.

Les mer om billån
Portrett

REFINANSIERINGSLÅN

Få en ryddigere økonomi ved å samle forbrukslån og dyr gjeld i et refinansieringslån. Det lønner seg å rydde opp i økonomien. Søk refinasieringslån i dag og få svar umiddelbart.

Les mer om refinansieringslån