God rente og opptil 100 % finansiering

Vi tar sikkerhet for lånet kun i campingvogna

Vi garanterer raskt svar på søknaden din

Hvorfor velge campingvognlån?

Ved å velge campingvognlån som finansiering er du sikret en nedbetaling som samsvarer med campingvognens verdifall.

Du kan låne med pant i campingvogn uansett om du kjøper ny eller brukt. Husk at du ikke har anledning til å låne med pant i campingvognen etter at kjøpet av campingvognen er gjennomført. 

Campingvognlån er et ordinært billån/caravanlån som krever full kaskoforsikring og må være nedbetalt før campingvognen er 15 år gammel.

Vi gjør oppmerksom på at det også er et alternativ å låne med pant i boligen dersom du har ledig sikkerhet, men da bruker du opp deler av den sikkerhetsbufferen du har opparbeidet deg der.

Priseksempel

  • Lån kr. 150 000
  • Nom. rente 6,90 %
  • Eff. rente 9,41 %
  • Nedbetalt over 5 år
  • Totalt kr. 187 263
  • Kostnad 37 263

Tjenesten er levert av SpareBank 1 Finans Midt-Norge

Ofte stilte spørsmål om lån til campingvogn

Du kan søke om campingvognlån her. Du kan også låne med pant i boligen dersom du har ledig sikkerhet. 

Hos oss kan du få svar med én gang søknaden er levert. Dette forutsetter at du ikke har betalingsanmerkninger eller for høy gjeld i forhold til inntekt. Du får uansett tilbakemelding i løpet av påfølgende arbeidsdag, også om det er behov for mer informasjon fra deg.

Har du fått innvilget lån, må lånedokumenter signeres før henting eller omregistrering av kjøretøyet. Så snart SpareBank 1 Finans har mottatt disse, samt kjøpekontrakt og vognkort i kjøpers navn blir lånet utbetalt direkte til selger eller bilforhandler.

Vi tilbyr opptil 100 % finansiering, dermed kan du låne hele kjøpesummen dersom alt ligger til rette for det. Flere faktorer er avgjørende, blant annet inntekt, og om du har gjeld fra før.