Fordelene med bankkort for barn hos BN Bank

Barnekort fra 8-12 år

Bankkort for barn i alderen 8 til 12 år. Det sikrer en alderstilpasset tilgang til banktjenester. Når barnet fyller 13 år sendes det automatisk ut ungdomskort.

Ingen gebyrer

Kortet har ikke årsgebyr, er gebyrfritt i bruk og knyttet til barnets egen brukskonto. Barnekortet kan brukes både i Norge og i utlandet.

Sikker bruk

Kortet har en beløpsgrense på 500 kroner ved kontaktløs betaling og totalt 2000 kroner i uken. For å sikre kontrollert bruk kan man ikke bruke kortet på nett eller i app.

Trygghet

Har barnet mistet kortet? Du har du selvfølgelig muligheten til umiddelbart å sperre kortet, slik at pengene likevel står trygt og sikkert på kontoen.

Foreldrekontroll

Foreldre har full oversikt over barnets kortbruk i egen mobil- og nettbank, og kan også overføre penger mellom kontoene som disponeres.

Innskuddsrente

Brukskonto for barn har rente på 0,10 %. Skal du spare til barnet, kan vi anbefale Sparekonto Ung for god rente på sparepengene.

Priseksempel i sort

Hvor mye koster bankkort for barn?

Barnekortet har 0 kr i årsgebyr. Det koster ingenting å bruke bankkortet i Norge. Bruk og uttak i utland har valutapåslag på 2 %.

Gebyrfritt i bruk

Sett beløpsgrense selv

Kontaktløs betaling

Sikkerhetsregler for barns bruk av bankkort

1

Oppbevar kortet trygt

Oppbevar kortet på et trygt sted til enhver tid og påminn barnet om at kortet ikke skal lånes ut til andre.

2

Hold PIN-koden privat

Det er viktig at barnet lærer PIN-koden utenat. PIN-koden skal ikke deles med noen, og sørg alltid for å skjule koden når den tastes inn på betalingsterminaler.

3

Vær bevisst på bruken

Det er lurt å holde øye med transaksjonene. Barnet kan selv sjekke kontoaktiviteten i minibanker eller Vipps, og foreldrene kan sjekke i nett- og mobilbank.

Beskytt kortene dine

Regionsperre

Beskytt kortet ditt ved å sperre det for bruk i deler av verden. På den måten reduserer du risikoen for at noen skal kunne misbruke bankkortet ditt.

Sperre bankkort

Har du mistet eller blitt frastjålet bankkortet ditt må du umiddelbart sperre kortet. Du kan ringe oss på telefon 73 89 20 00 for å sperre bankkortet, hele døgnet.