Tips til ferieuka

 • Ta en tur ut!
  Bor du i nærheten av ei skiløype eller en skøytebane er det kjempemorsomt å leke Klæbo eller Hjallis i et par timer. Og er det nok snø kan du kanskje lage ei sittegrop og tenne et bål? Passer perfekt både for voksne og barn, og har du ikke utstyret klart kan du finne noe brukt, billig og fint på Finn.no.
 • Slapp av og kos deg hjemme
  Det er egentlig ganske godt å være hjemme og ta det med ro. Samtidig er det ikke så mye som skal til for å skape litt liv og god stemning. Har du et morsomt brettspill liggende? Eller puslespill? Eller hva med å ordne en Kahoot? Konkurranse er artig både for store og små.
 • Kulturtilbud til alle
  På biblioteket finner du masse gratis moro! Du kan låne bøker, lydbøker og filmer uten at det koster deg ei krone. Bor du i en storby kan du jo også ta deg en tur på museum. Der finner du mange utstillinger og aktiviteter som passer for både voksne, barn og ungdommer.
 • Besøk familie eller venner du ikke har sett på en stund 
  Dette koster jo ingenting, og hyggelig er det jo også. Benytt muligheten til å være sammen med noen du bryr deg om!
 • Sjekk Facebook arrangementer
  Her finner du arrangementer i nærheten av der du bor. Gå inn på startsiden din på Facebook og se om det dukker opp noe som er av interesse; konserter, teater, revy, kunstutstillinger – her er det uante muligheter!

Selv om det kan virke som om hele nabolaget tar turen på fjellet eller reiser utenlands i vinterferien, er det faktisk slik at veldig mange tilbringer denne uka hjemme. Da er det jo helt perfekt å bruke disse dagene til å gjøre ting man kanskje ikke får tid til ellers i en hektisk hverdag. 

God ferie!

Dame som skriver på mobil, til illustrasjon for svindel

Mobilbank

Mobilbanken er kjekk å ha med seg uansett hvor du er. Da kan du enkelt sjekke saldo og overføre mellom kontoer dersom du skulle ha behov for det.