I BN Bank har vi alltid vært opptatt av å bry oss om hverandre og folk rundt oss. Som en ansvarlig bedrift forstår vi viktigheten av å støtte organisasjoner som arbeider for viktige formål. Derfor har vi gjennom mange år vært en stolt samarbeidspartner av Stiftelsen FIRE - Ett Skritt Videre.

FIRE er et tilbud til mennesker som av ulike årsaker har behov for et trygt og inkluderende miljø. Her får de tilbud om tilhørighet og samhold gjennom både fysiske og kreative aktiviteter og får målbevisst jobbet med sine egne utfordringer – for stadig å kunne ta ett skritt videre.

FIREs mål er å bidra til en positiv utvikling for medlemmene ved å styrke deres sosiale, psykiske og fysiske ferdigheter – det handler om mestring og et positivt, rusfritt fellesskap.

FIREs innsats er viktig for lokalmiljøet i Trondheim og det gjør det ekstra viktig for banken å støtte oppunder aktiviteten til FIRE.

Bankens bidrag

BN Bank er stolte av å støtte, og samarbeide med FIRE - Stiftelsen Ett Skritt Videre. 

Samarbeidet mellom BN Bank og FIRE er blant annet basert på at ansatte bidrar som trenere/instruktører under FIREs aktiviteter, og at bankens ansatte deltar på treninger og/eller arrangementer sammen med FIRE. Løping, langrenn og fotball er blant aktivitetene, og vi har flere felles opplevelser på merittlisten - eksempelvis Birkebeinerrittet.

SveinTore-hos-FIRE-med-sykkel_900.jpg


BN Bank yter også økonomisk veiledning til FIRE-medlemmer som har behov for det, og vi bidrar innen regnskapsføring og økonomikontroll. Vi støtter ved innkjøp av sykler, drakter og annet materiell som er nødvendig for at FIRE skal kunne drive en organisasjon som i stor grad er basert på at medlemmene skal drive med fysisk aktivitet. 

Som en bank med etikk og verdier i sentrum, er vi stolte av å støtte en organisasjon som arbeider for en trygg, sikker og rusfri fremtid. Dette styrker vårt omdømme som en ansvarlig finansinstitusjon og viser vår forpliktelse til å støtte gode formål.

I BN Bank tror vi på menneskers potensial og ønsker å gi flere en sjanse til å nå sitt potensiale. Ved å støtte Stiftelsen FIRE hjelper banken i samarbeid med FIRE med å gi en trygg plattform for de som ønsker å bryte ut av rusavhengighet, samtidig som vi investerer i samfunnets framtidige ledere, ressurspersoner.

Samarbeidet mellom BN Bank og Stiftelsen FIRE - Ett Skritt Videre er drevet av en felles visjon om et bedre og tryggere samfunn. Partnerskapet bygger samhold, også internt i banken, og vi kan si at det er Ett skritt videre mot en lysere fremtid for alle.

Asgeir-mottar-gave-fra-FIRE_900.jpg