Vi i BN Bank er stolt over at vi gjennom vårt samarbeid med Finit har hjulpet mange inn i boligmarkedet, og det på et tidligere tidspunkt enn de ellers ville vært. Gjennom samarbeidet mellom BN Bank og Finit kan boligkjøpere nå bli boligeiere av leilighet, rekkehus eller tomannsbolig med bare 5 % egenkapital. 

Endre Jo Reite er direktør for Personmarked i BN Bank og privatøkonom. Han opplever stadig å bli kontaktet av aktører som ønsker at bankene skal finne ulike kreative løsninger som hjelper kunder med egenkapitalen.

Endre Jo Reite, privatøkonom i BN Bank snakker om boligprisfall

Det som skilte Finit fra andre aktører vi har vurdert er at Finit er helt åpen på kostnads- og risikodeling, og de har svært gode rutiner som sikrer at kunden forstår løsningen.

Det finnes mange deleie-, forkjøpsrett- og delfinansieringsløsninger i dag som er uoversiktlige og vanskelige for kunden å forstå. I noen av dem er det også samme selskap som både bygger bolig, bestemmer prisen på boligen, og tilbyr løsning for delkjøp for enkelte utvalgte boliger. Gjennom at kundene i Finit kan finne drømmeboligen selv, og få hjelp fra Finit til å avgjøre om prisantydningen er riktig satt, så ligger det en uavhengighet der som vi i BN Bank mener er til det beste for forbrukerne.

Etter Finits oppstart har samarbeidet med BN Bank hjulpet mange boligkjøpere slik at de har kunnet kjøpe sin første bolig.

Takk til Finit for at de trodde på oss og hjalp oss med å bli boligeiere. Det var drømmen vår å ha vår egen koselige leilighet. Det var vanskelig å spare hele egenkapitalen, men med Finit ble det en realitet. Tusen takk for det!

Fariz og Aida, kunder av Finit

Sjekk ut finit.no som tilbyr en enklere vei inn i boligmarkedet for de som ikke har mulighet til å spare opp nok på egen hånd. Det tar 5 minutter å søke, og er helt uforpliktende. Lykke til i boligjakten!