100 % finansiering

10 års nedbetalingstid

Vi garanterer raskt svar

Hvorfor velge lån med pant i bil?

Velger du lån med pant i bil som finansiering er du sikret en nedbetaling som samsvarer med bilens verdifall. Du kan også låne med pant i boligen om du har ledig sikkerhet. Velger du lån med pant i bil, har du spart denne ledige bufferen. Husk at du ikke har anledning til å låne med pant i bil etter at kjøpet av bilen er gjennomført.

Priseksempel

  • Lån kr. 150 000
  • Nom. rente 4,50 %
  • Eff. rente 5,90 %
  • Nedbetalt over 5 år
  • Totalt kr. 173 485

Tjenesten er levert av SpareBank 1 Finans Midt-Norge

Ofte stilte spørsmål

Du kan låne hele kjøpesummen dersom alt ligger til rette for det. Flere faktorer er avgjørende, blant annet inntekt, og om du har gjeld fra før.

Du kan søke om billån her. Da er du sikret en nedbetalingstid som samsvarer med bilens verdifall. Det er også mulig å låne til bil med pant i boligen, dersom du har ledig sikkerhet i den. Det kan da være lurt å skille dette lånet fra det ordinære boliglånet ditt, slik at du kan legge opp en kortere nedbetalingstid på det.

Nei, du kan få svar med én gang søknaden er levert. Dette forutsetter at du ikke har betalingsanmerkninger eller for høy gjeld i forhold til inntekt. Du får uansett tilbakemelding i løpet av påfølgende arbeidsdag, også om det er behov for mer informasjon fra deg.

Har du fått innvilget lån, må lånedokumenter signeres før henting eller omregistrering av kjøretøyet. Så snart SpareBank 1 Finans har mottatt disse, samt kjøpekontrakt og vognkort i kjøpers navn blir lånet utbetalt direkte til selger eller bilforhandler.