Lån tilpasset deg over 60

Folk er forskjellige, og behovene aendrer seg med alder og økonomi. 

Skal du bytte bolig, har du et kjøkken som skal pusses opp, eller ønsker du rett og slett bare å flytte lånet ditt fordi du betaler for mye i en annen bank? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg! Sammen finner vi den beste løsningen.

Under finner du de ulike lånealternativene i BN Bank. Søk enkelt selv eller benytt kontaktskjema.

SeniorLån


Dette er løsningen for deg som har lite gjeld i forhold til boligverdien din. Har du betalt ned på boliglånet ditt over mange år, kan du frigjøre verdier for å få større økonomisk handlingsrom.

Du betaler ikke renter eller avdrag så lenge du bor i boligen, rentene legges til lånet månedlig.

Les mer om SeniorLån

Boliglån


Boliglån er et ordinært nedbetalingslån og passer for deg som på sikt ønsker å bli gjeldfri, eller som ønsker å redusere gjelden din for å få fleksibilitet i økonomien din.

Lånet utbetales i én sum og tilbakebetales etter avtalte terminer og rente. Du kan når som helst nedbetale hele eller deler av lånet.

Søk om boliglån

Boligkreditt


Boligkreditt er for deg som har høy inntekt/pensjon i forhold til gjeld. Du får en avtalt kredittramme som du disponerer i nettbanken.

Du bestemmer selv når og til hva du skal benytte lånet til, og når det skal tilbakebetales. Kan også kombineres med vanlig nedbetalingslån.

Søk om boligkreditt
Portrett

Personlig service hele veien

Ønsker du deg en bank med gode sparerenter og gebyrfri bruk av bankkort? Da er du velkommen til oss. Her får du personlig service gjennom hele bankbyttet, fra start til slutt og - selvfølgelig - når du måtte trenge det etter dette. Våre trivelige rådgivere sitter klare til å hjelpe deg.

Du når oss på nett, mobil og via hyggelige samtaler på telefonen. Målet er å gi deg en langt bedre service enn det de fleste voksne kunder får i andre banker, til langt hyggeligere priser. Vi har ingen filialer, men har alt annet du måtte trenge og ønske av en bank!

 

Har du spørsmål?

Kontakt Terje Ottesen eller Judith-Karin Adolfsen på telefon 22 82 56 00, eller besøk oss i Senior Norges lokaler i Bygdøy Allè 5. Ring 950 05 794 for avtale.

 

 

Jeg ønsker hjelp til å finne riktig løsning

Usikker på hvilken løsning som er riktig for deg og din situasjon?
Legg igjen din kontaktinformasjon, så finner vi ut av dette sammen.

  

BankID og BankID på mobil

BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett.

Ved identifisering kan du da bruke vanlig BankID med kodebrikke eller BankID på mobil i stedet for pass, førerkort eller bankkort. I tillegg kan du enkelt signere avtaler og kontrakter på nett i stedet for å bruke kulepenn og papir.

BankID og BankID på mobil fungerer i alle norske banker og på de fleste offentlige tjenester. 

Ove-R-Methlie-seniorlanskunde
SeniorLån

SeniorLån, fornuft og følelser

Ove R. Methlie og kona Turid tok opp SeniorLån for å frigjøre verdier i boligen. Dermed fikk de også muligheten til å hjelpe til med penger i en familiesituasjon.

Les Methlies historie
pengene-vare-lenger
Bolig

Dette må du tenke på hvis du ønsker å hjelpe barna med boligkjøp

Mange foreldre benytter muligheten til å stille egen bolig som sikkerhet når barna skal inn i boligmarkedet. Ønsker du å gi en hjelpende hånd er det greit å vite at det også kan få betydning for din egen økonomi. Derfor gjør du lurt i å tenke godt gjennom før du svarer ja eller nei.

Les mer om å hjelpe barna med boligkjøp