Øystein «Pølsa» Pettersen blir løperkaptein i et knallsterkt nytt langløpslag: Team BN Bank.

Pressemelding BN Bank ASA 26.07.2016:

- Jeg er skadefri, frisk, og mer motivert enn noen gang for å lykkes i langrennssporet. Jeg har fått med meg et kjempegodt lag og vi skal vært best i det lange løp, som også er ambisjonen for teamsponsoren BN Bank. Jeg gleder meg helt vilt til å konkurrere, sier Øystein Pettersen.

I tillegg til Øystein «Pølsa» Pettersen er utøverne Simen Østensen, Morten Eide Pedersen, Nils-Ingar «Nilsi» Aadne med i Team BN Bank. Mens alle de øvrige på laget har solide sportslige meritter og har vunnet løp i langløpscupen Visma Ski Classics, er «Nilsi» mest kjent som stand-up-komiker. Det kommende året skal han satse for fullt på langrenn og leve som toppidrettsutøver.

- Det jeg skal igjennom blir knallhardt, men jeg gleder meg, sier Nils-Ingar Aadne.

Drømmelag

Sjef for Team BN Bank er tidligere sjef for Adidas Norge, topplederrådgiver og foredragsholder, Sigurd Granmark. Utstyrsleverandør er Swix og Madshus, mens prosjekterings- og rådgivingsselskapet Multiconsult er med som sentral samarbeidspartner, i tillegg til hovedsamarbeidspartner BN Bank.

- Vi har fått et drømmelag som skal utfordre de andre lagene på alle områder. Alle løperne våre, unntatt Nilsi, kan vinne i de løpene de stiller opp i. Alle teammedlemmene er solid personer med gode og sunne verdier som vi i BN Bank deler. Og alle er sultne utfordrere i langrennssporet, slik vi er det i bankmarkedet, sier kommunikasjonsdirektør Stig Tore Laugen i BN Bank.

Utfordrere

Både Øystein Pettersen og Simen Østensen fikk store deler av 2016-sesongen ødelagt av sykdom. Nå er begge friske og skadefrie. Morten Eide Pedersen hadde en veldig god langløpssesong, var nær ved å vinne Vasaloppet og ble nummer fem totalt i langløpscupen!

- Løperne er topp motiverte! En av hovedoppgavene mine blir å holde igjen og sørge for at de ikke trener for mye, sier teamsjef Sigurd Granmark.

Sammen med Øystein Pettersen eier han selskapet som skal drifte Team BN Bank, All In Sports.NRK har kjøpt opp rettighetene til å sende langløpscupen på ski de fem kommende vintrene, og vil sende de fleste langløpene direkte i sine sportssendinger.

Startskuddet for Team BN Bank går under rulleskiarrangementet Blinkfestivalen i Sandnes denne uka, hvor også Multiconsult er hovedsamarbeidspartner. Her er hele laget på plass. Team BN Bank vil også stille til start på flere løp utenfor langløpscupen, blant annet i de nasjonale åpningsrennene på Beitostølen. I midten av august vil hele teamet delta under Toppidrettsveka i Aure og Trondheim. Lagkaptein i Team BN Bank, Øystein «Pølsa» Pettersen, sender følgende melding til konkurrentene:

- Vi er ikke her for å delta, vi er her for å vinne!

 

Team BN Bank:

Øystein Pettersen
Født: 19. januar 1983
Bosted: Lillehammer, fra Oslo
Gift, to barn
Meritter: Gull lagsprint OL i 2010, sammen med Petter Northug jr. Flere pallplasseringer i verdenscuprenn i sprint. Vant langløpet La Diagonela i Sveits januar 2015.

Simen Østensen
Født: 4. august 1984
Bosted: Hosle, Bærum
Samboer
Meritter: 3. plass sammenlagt i Tour de Ski 2007. Én verdenscupseier i lagsprint, 2008, NM-gull på 5-mila (2010), 15 kilometer (2014). Vant langløpet Marcialonga i 2014.

Morten Eide Pedersen
Født: 18. desember 1987
Bosted: Lillehammer
Ungkar
Meritter: Vant ungdomklassen i langløpscupen i 2012. Vant langløpet Jizerska Padesatka i 2015. 6. plass sammenlagt i langløpscupen i 2016. Bronsjemedalje fra lagsprint i NM 2016.

Nils-Ingar Aadne
Født: 10. september 1982
Bosted: Oslo. Fra Andebu
Kjæreste
Meritter: Årets nye stand-up-navn i VG 2009, årets gjennombrudd (komiprisen) 2011, nominert til Stå-opp-prisen tre ganger. 3. plass i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis. 6. plass 5000m i junior NM friidrett år 2000 Gjennomført Birkebeineren to ganger.

Sigurd Granmark
Født: 20. oktober 1972
Bosted: Gjerdrum
Sivil status: Gift
Meritter: Ledet Adidas-gruppen i Norge fra 2007 til 2013, i perioden tok Adidas tilbake markedslederposisjon i Norge. Norges mest brukte foredragsholder innen ledelse og lagbygging.

 

Fakta:
Multiconsult ASA:

  • Et ledende norsk prosjekterings- og rådgivingsselskap med mer enn 2.100 medarbeidere.
  • Utførte i 2015 mer enn 9 000 prosjekter for ca. 4 000 ulike kunder
  • Multiconsult har nærmere 30 kontorer i Norge, fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør.
  • Med en stadig økende omsetning internasjonalt har selskapet de siste årene etablert flere nye internasjonale kontorer og har i dag egne kontorer i Sverige, Danmark, England, Polen, Singapore, Russland, Canada, Tanzania og Uganda.
  • Rangert som en av Norges aller mest attraktive arbeidsgiver blant teknologer flere år på rad.
  • Eier Norges største arkitektselskap, LINK arkitektur AS
  • Multiconsult er eneste norske rådgiverselskap som er notert på Oslo Børs

Se mer på www.multiconsult.no