Plasseringskonto

Spar bedriftens overskuddskapital på en plasseringskonto. Sett til side kapital som ikke er nødvendig i daglig drift. Dette gir god avkastning, og bedriften har enkelt oversikt og tilgang via nettbank/nettbedrift.

Kapitalkonto

Kapitalkonto gir deg god og sikker avkastning på sparepengene til bedriften. En slik form for sparing gir fleksibilitet samtidig som pengene er plassert på en trygg konto. 4 gebyrfrie uttak per år, beste rente ved beløp over kr 1.000.000.

Fastrenteinnskudd

Har du et større beløp du vil sette på sparekonto kan du få bedre rente ved å binde renten i en avtalt periode. Vi tilbyr 1 eller 2 års binding med garantert rente. Gjelder for innskudd fra 250 000 kroner

NIBOR-konto

NIBOR-konto gir deg bankens høyeste avkastning på flytende rente mot at du varsler uttak 31 dager før utbetaling skal skje. Rentesatsen beregnes daglig basert på 3 måneders NIBOR med tillegg av en margin.

Flere kontoprodukter

Driftskonto

Med driftskonto i BN Bank har du full oversikt over din bedrifts inn- og utbetalinger, helt gebyrfritt. Ikke betal mer enn du må for din bedriftskonto.

Skattetrekkskonto

Er du arbeidsgiver og utbetaler lønn må du ha skattetrekkskonto. Den betjenes enkelt i nettbank, og brukes kun til innbetaling av forskuddsskatt.

Depositumskonto

Har du en bedrift som driver med utleie er depositumskonto produktet for deg. Åpne depositumskonto for bedrifter trygt her.