Flytt boliglånet - spar penger

Vi gir deg et boliglån du kan leve med og hjelper deg når du har behov for det. 

Les mer og søk
Dame jobber på macbook

Bli kunde

Hos oss får du trygge og gode løsninger som gir deg det du trenger, enkelt og greit. Mer tid til deg selv, mindre tid på bank. Å bytte bank er enklere enn du tror. Bruk BankID og bestill alt du trenger i mobil- eller nettbanken.

Les mer og bli kunde
Kundekonsulent for lån i kontorlandskap

Takk for flotte tilbakemeldinger!

Vi har spurt våre nye lånekunder om hvordan det har vært å bytte til BN Bank, og kan med stolthet melde om at vi på en skala fra 1 til 6 har en gjennomsnittsscore på 5,6! Vi vil fortsette å gjøre alt vi kan for å etterleve dine forventninger.

Mer om tilbakemeldingene

Billån

Går du med planer om kjøp av bil? Da vet du at drømmebilen kan dukke opp når som helst. Vi hjelper deg med gunstig finansiering, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil.

Les mer om billån

Sparekonto

På sparekonto står pengene trygt, og er fortsatt tilgjengelige når du måtte trenge dem. Du får god rente fra første krone.

Start sparing i dag

Bli bedriftskunde

BN Bank er en enkel og gebyrfri bank for små og mellomstore bedrifter. Vi har ingen skjulte gebyrer og det er superenkelt å bytte.

Bli bedriftskunde
Dame netthandler med kredittkort

Tryggere handel med kredittkort

Stadig flere handler nå på nett. Da er det kjekt å vite at dette gjøres tryggest ved å bruke kredittkort. Les om dette og andre fordeler med kredittkort.

Les mer om handel med kredittkort
Ung jente sitter ute på trapp med datamaskin

Aktuelt

Her finner du informasjon om aktuelle tema og nyhetssaker. Vi deler også tips og råd som kan gjøre bank litt enklere og bedre for deg.

Les mer om aktuelle tema