Søk om opplåning

Øke lånet i BN Bank

Lånedetaljer

Låntaker

Økonomi

Arbeidsgivers sektor
Ansettelsesforhold

Dagens gjeld

Husholdning

Barn i alder 0-9

Oppgi antall barn i alderen 0 - 9 år i husholdet, og eventuelt for hvor mange av disse barna omsorgen er delt med en forelder som ikke er i husholdet.

Barn 10-17

Oppgi antall barn i alderen 10 – 17 år i husholdet, og eventuelt for hvor mange av disse barna omsorgen er delt med en forelder som ikke er i husholdet.

Medlåntaker

Formål og medlåntaker

Skriv kort om formålet for opplåningen, og oppgi annen informasjon det kan være relevant for banken å vite ved behandling av lånesøknaden.

Legg til medlåntaker
Arbeidsgivers sektor
Ansettelsesforhold

Ved å velge «Få tilbud» bekrefter jeg/vi at opplysningene er riktige og at BN Bank kan kommunisere med meg/oss på e-post, sms og tlf. Videre aksepterer jeg at banken kan foreta en kredittvurdering av meg/oss, samt at utsendelse av gjenpartsbrev vil foregå elektronisk der det er mulig. 

Ønsker du å snakke med en rådgiver?

Vi jobber hver dag for at du som kunde skal være fornøyd. Derfor får du fornøydgaranti på boliglånet, og du får igjen penger om du ikke skulle være fornøyd med oss.

Har du spørsmål, eller trenger hjelp, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Her er vi eksperter på boliglån. Vi hjelper deg med å avslutte lånet i annen bank, og er her for deg gjennom hele bankbyttet.

Ta kontakt med oss i dag

Telefon: 73 89 20 00

E-post: post@bnbank.no