Hva er din pensjonsdrøm?

Noen drømmer om ny bil, nytt bad eller å reise jorda rundt med barnebarna. Andre ønsker ganske enkelt å ha penger i reserve i tilfelle noe uforutsett skulle inntreffe og pensjonen ikke strekker til. Derfor er det smart å ha en sparekonto i tillegg til brukskontoen din.

Sparing på konto passer for deg som ønsker lav risiko og forutsigbarhet, samtidig som du ikke har behov for pengene i det daglige. Hos oss får du stabilt gode renter på innskudd. Det kan være mye å tjene på en trygg og forutsigbar bank for deg som har penger på bok. Velg de spareproduktene du selv ønsker.

Personlig service hele veien

Ønsker du deg en bank med gode sparerenter og gebyrfri bruk av bankkort? Da er du velkommen til oss. Her får du personlig service gjennom hele bankbyttet, fra start til slutt og - selvfølgelig - når du måtte trenge det etter dette. Våre trivelige rådgivere sitter klare til å hjelpe deg.

Du når oss på nett, mobil og via hyggelige samtaler på telefonen. Målet er å gi deg en langt bedre service enn det de fleste voksne kunder får i andre banker, til langt hyggeligere priser. Vi har ingen filialer, men har alt annet du måtte trenge og ønske av en bank!

Har du spørsmål?

Kontakt Terje Ottesen på telefon 22 82 56 00

Jeg ønsker hjelp til å finne riktig løsning

Usikker på hvilken løsning som er riktig for deg og din situasjon?
Legg igjen din kontaktinformasjon, så finner vi ut av dette sammen.

  

BankID og BankID på mobil

BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett.

Ved identifisering kan du da bruke vanlig BankID med kodebrikke eller BankID på mobil i stedet for pass, førerkort eller bankkort. I tillegg kan du enkelt signere avtaler og kontrakter på nett i stedet for å bruke kulepenn og papir.

BankID og BankID på mobil fungerer i alle norske banker og på de fleste offentlige tjenester.