Bruk av banken skal ikke koste noe

Hos oss får du som er over 60 år gebyrfri dagligbank.

I det daglige handler det ganske enkelt om at banken skal fungere. På butikken trenger du kortet ditt. Når du skal betale regninger ønsker du god oversikt i nettbanken. Skal du sjekke saldo eller ta et kjapt overblikk, finner du raskt ut av det på mobilen.

Du får enkel og tilpasset bruk av banken, her er det ingen fancy innpakninger. Her får du også BrevGiro, om du ønsker det. Bytt til oss, vi hjelper deg med hele prosessen. Du kan opprette konto og kort under. Alternativt kan du legge igjen din kontaktinformasjon i skjemaet, så tar vi kontakt.

Brukskonto

Gebyrfrihet skal gjelde voksne kunder også. I BN Bank får du som er over 60 år derfor en brukskonto som er gebyrfri i bruk. I tillegg spanderer vi årsgebyret på bankkortet det første året.

Hos oss velger du selv om du vil bruke nettbank, mobilbank, telefonbank eller brevgiro for å holde oversikten. På den måten kan du gjøre det som er best for deg. Enkelt og greit.

Opprett brukskonto og kort

Nettbank / Mobilbank

Med nettbank og mobilbank har du alltid tilgang til banken. Det er enkelt å opprette og gir deg full kontroll over kontoene dine. Her kan du betale regninger, overføre mellom egne kontoer og sjekke kontoutskriftene dine.

Med mobilbank kan du sjekke saldo, overføre penger eller betale regninger når og hvor du vil.

Opprett nettbank

Telebank / Brevgiro

Du har også mulighet til å benytte telebank og brevgiro hos oss.
Telebanken gir deg oversikt over dine kontoer og du kan betale regninger, få opplest siste bevegelser m.m. Les mer om telebank her. Brevgiro gir deg mulighet til å sende inn regningene per post, så blir de belastet din konto. Fyll ut skjema dersom du ønsker å benytte deg av disse tjenestene, så hjelper vi deg. Du kan også ringe oss på 73 89 20 00 eller sende oss en e-post.

E-post: post@bnbank.no
Terje Ottesen og Judith - Karin Adolfsen jobber med SeniorLån

Personlig service hele veien

Ønsker du deg en bank med gode sparerenter og gebyrfri bruk av bankkort? Da er du velkommen til oss. Her får du personlig service gjennom hele bankbyttet, fra start til slutt og - selvfølgelig - når du måtte trenge det etter dette. Våre trivelige rådgivere sitter klare til å hjelpe deg.

Du når oss på nett, mobil og via hyggelige samtaler på telefonen. Målet er å gi deg en langt bedre service enn det de fleste voksne kunder får i andre banker, til langt hyggeligere priser. Vi har ingen filialer, men har alt annet du måtte trenge og ønske av en bank!

 

Har du spørsmål?

Kontakt Terje Ottesen eller Judith-Karin Adolfsen på telefon 22 82 56 00, eller besøk oss i Senior Norges lokaler i Bygdøy Allè 5. Ring 950 05 794 for avtale.

 

 

Jeg ønsker hjelp til å finne riktig løsning

Usikker på hvilken løsning som er riktig for deg og din situasjon?
Legg igjen din kontaktinformasjon, så finner vi ut av dette sammen.

  

BankID og BankID på mobil

BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett.

Ved identifisering kan du da bruke vanlig BankID med kodebrikke eller BankID på mobil i stedet for pass, førerkort eller bankkort. I tillegg kan du enkelt signere avtaler og kontrakter på nett i stedet for å bruke kulepenn og papir.

BankID og BankID på mobil fungerer i alle norske banker og på de fleste offentlige tjenester.