Sparekonto Pluss


Fritt antall uttak | 1,35 % rente fra første krone ved sparebeløp over 100.000 kroner | Trygg sparing

Opprett Sparekonto Pluss

For deg som vil spare trygt

Sparekonto Pluss passer for deg som vil spare penger og som vil ha pengene stående trygt på en konto. Pengene vil alltid være tilgjengelig når du har behov for å bruke dem, og det er fritt antall uttak.

Du kan sette inn større engangsbeløp, eller du kan spare jevnt, for eksempel ved fast sparing fra lønnskontoen. Du får bedre rente enn i en vanlig brukskonto, og det er derfor gunstig for deg å sette sparepengene på en sparekonto. 

Hvordan opprette Sparekonto Pluss

Å opprette en konto hos oss er enkelt. Sparekonto Pluss får du raskt ved å logge deg inn i nettbanken. 

Er du ny kunde hos oss blir du kunde helt enkelt her. Deretter oppretter du sparekontoen i din nye nettbank.

Flere måter å spare på

Spareavtale

En spareavtale passer for deg som ønsker trygg og fleksibel sparing over tid. Med spareavtale trekkes et fast beløp automatisk fra kontoen din, til en spare- eller brukskonto. Beløpet trenger ikke være stort - det viktigste er at du sparer. 

Les mer og opprett

Fastrenteinnskudd

Fastrenteinnskudd passer for de som ønsker bedre rente og kan binde pengene i 3 eller 12 måneder. Du er garantert god avkastning på sparepengene dine i bindingsperioden. Innskuddsrenten påvirkes ikke selv om renten i markedet endres.

Les mer og bestill
Portrett
Spar og bruk

Få pengene til å vare lenger

Det er ikke så mye som skal til for å få pengene til å strekke litt lenger. Ikke trenger det å være så vanskelig heller.

Les våre tips
Portrett
Sparing

Bufferkonto

Det lønner seg å ha litt penger på bufferkonto, eller i reserve som man også gjerne kaller det. Her får du tips til hvor mye du bør ha i bakhånd, og hvordan du kan starte i det små for å legge opp de pengene du trenger.  

Les mer om buffersparing