Sparing gir ekstra trygghet
- opprett Sparekonto Pluss

Å sette av litt penger på en sparekonto gir en ekstra trygghet. På Sparekonto Pluss står pengene trygt, og er fortsatt tilgjengelige
når du måtte trenge dem. Du kan sette inn større engangsbeløp, eller du kan spare jevnt, for eksempel ved fast sparing fra lønnskontoen.
Du får god rente fra første krone og har fritt antall uttak. Kontoen oppretter du raskt og enkelt i nettbanken

Fritt antall uttak | 1,35 % rente fra første krone ved sparebeløp over 100 000 kroner | Se prisliste for vilkår.

Opprett Sparekonto Pluss

Flere måter å spare på

Spareavtale

En spareavtale passer for deg som ønsker trygg og fleksibel sparing over tid. Med spareavtale trekkes et fast beløp automatisk fra kontoen din, til en spare- eller brukskonto. Beløpet trenger ikke være stort - det viktigste er at du sparer. 

Les mer og opprett

Fastrenteinnskudd

Fastrenteinnskudd passer for de som ønsker bedre rente og kan binde pengene i 3 eller 12 måneder. Du er garantert god avkastning på sparepengene dine i bindingsperioden. Innskuddsrenten påvirkes ikke selv om renten i markedet endres.

Les mer og bestill
Portrett
Spar og bruk

Få pengene til å vare lenger

Det er ikke så mye som skal til for å få pengene til å strekke litt lenger. Ikke trenger det å være så vanskelig heller.

Les tipsene fra forbrukerøkonomen
Portrett
Sparing

Bufferkonto

Det lønner seg å ha litt penger på bufferkonto, eller i reserve som man også gjerne kaller det. Her får du tips til hvor mye du bør ha i bakhånd, og hvordan du kan starte i det små for å legge opp de pengene du trenger.  

Les mer om buffersparing