Team
Eidissen/BN Bank

Niklas Dyrhaug og Martin Johnsrud Sundby

Utfordrere | Vi går for gull | Sammen 

BN Bank utfordrer på nytt i langrennssporet – Team Eidissen/BN Bank ser dagens lys!

Martin Johnsrud Sundby og Niklas Dyrhaug samler nå kreftene og skal fremover jobbe knallhardt for å nå sine mål om deltakelse og medaljer i VM i Oberstdorf i 2021. Martin og Niklas har i mange år kjempet i verdenstoppen i langrenn. I tillegg til å ha oppnådd suverene resultater i langrennssporet gjennom målbevisst satsing, er begge opptatt av å støtte opp om sine lokale idrettsmiljø, Martin på Røa og Niklas i Tydal.

Både Martin og Niklas er i år utenfor landslaget, og vi i BN Bank ser nå muligheten til å være med og støtte opp om to av Norges største vinteridrettsprofiler i deres kamp for nye medaljer i langrennssporet. Sammen med Eidissen Consulting har vi derfor inngått et samarbeid som skal bidra i guttas kamp mot Bolsjunov, Klæbo og resten av verdenseliten!

BN Bank er stolte av å støtte to flotte og sunne forbilder i deres jakt på nye, store opplevelser. Dette er to dedikerte utøvere som sammen skal jobbe for å bli best, på samme måte som vi i BN Bank jobber for å være den beste banken for kundene våre.

I år er Niklas og Martin begge utfordrere, akkurat som vi er i bankmarkedet.

Niklas Dyrhaug i Team Eidissen/BN Bank tskjorte

Niklas Dyrhaug

Alder: 32

Klubb: Tydal IL

Meritter: Dobbelt verdensmester i stafett (2015 og 2017), individuell VM-bronse 15 km klassisk i 2017. Én seier og åtte pallplasseringer i verdenscupen. Fire individuelle pallplasseringer i NM.

Mål for sesongen:
- VM i Oberstdorf er det store hovedmålet.
- Ambisjoner om å stabilisere meg i verdenstoppen igjen.
- Kjempe om pallplasseringer i verdenscupen.
- Kjempe om NM-gull i Granåsen.

Martin Johnsrud Sundby i Team Eidissen/BN Bank t-skjorte

Martin Johnsrud Sundby

Alder: 36

Klubb: Røa IL

Meritter: OL-gull i stafett og lagsprint, OL-sølv i stafett og duatlon, OL-bronse i duatlon, fire ganger verdensmester - tre i stafett og indviduelt VM-gull på 15 km klassisk i Seefeld 2019. Tre individuelle VM-sølv og to VM-bronser. 15 NM-gull, 7 NM-sølv og tre NM-bronser.

Mål for sesongen:
- Gi unggutta bank igjen
- Knekke Bolsjunov i VM
- Gull på 15 km skøyting i VM
- Seier på 50 km i Holmenkollen
- Seier i Birken