Se saldo og betal direkte fra konto med Vipps

  1. Last ned Vipps fra AppStore eller Google Play.
  2. Åpne appen og gå inn på Min Profil > Betalingsvalg > Betalingsmåter.
  3. Legg til det du ønsker av kontoer og kort for betaling, og mottak av penger i Vipps.

       

Med konto i BN Bank kan du se saldo på de kontoene du har satt opp som belastningskontoer i Vipps. Slå på denne funksjonen under Profil > Betalingsvalg.

eFaktura

Du velger selv om du vil godkjenne eFakturaen i Vipps, nettbank eller mobilbank. Godkjenner du eFaktura i Vipps, finner du samtidig utførte betalinger og fremtidige forfall i de andre to. Betalinger som godkjennes vises også sammen med dine kvitteringer i appen.

For å motta eFaktura i Vipps må du ha identifisert deg med BankID. I tillegg må du ha lagt til en bankkonto som betalingsmåte.

Vennebetaling

Når du har lagt til et kontonummer som betalingsmåte vil pengene gå direkte fra konto til konto. Pengene er umiddelbart tilgjengelig for mottakeren. Raskt og enkelt.

Ofte stilte spørsmål om Vipps betaling

  1. Last ned Vipps fra App Store - iPhone, eller Google Play - Android
  2. Legg inn kort- og kontonummeret ditt
  3. Send eller be om penger i Vipps

Alle med norsk mobiltelefon-nummer og et fødselsnummer eller D-nummer kan opprette Vipps. BankID er også et krav for å kunne benytte Vipps.

Det er gratis å vippse penger til venner på beløp inntil 5 000 kroner. Vippser du mer enn 5 000 kroner, koster det 1 % av beløpet. Det er gratis å vippse til lag, foreninger og bedrifter, uansett beløp.

Når du skal vippse til en forening må bankkortet ditt være registrert i appen. Du kan søke opp foreningen, laget eller bedriftens navn. Tast inn beløpet du ønsker å vippse, og trykk på «betal».

Under 15 år kan overføre inntil 25 000 kroner per 365 dager.

Over 15 år kan overføre 650 000 kroner per 365 dager.