info-red-black.svg   Greit å vite

  • Google Pay-appen har nå skiftet navn til Google Wallet. Hensikten med endringen er å gjøre det enklere å lagre og bruke kort og billetter.
  • Google Wallet er en sikker og privat digital lommebok som gir deg rask tilgang til betalingskort, billetter, nøkler og legitimasjoner du lagrer i den.
  • Med Google Pay kan du enkelt betale for kjøp på nettet og i apper og når du betaler ved berøring på steder der Google Pay godtas.
  • Aktiver Google Pay via menyvalg «Kort» i mobilbanken, eller last ned Google Wallet.
BN Bank-kort i Google Pay

Hvordan betale med Google Pay

Hold telefonen over betalingsterminalen når du skal betale. Når du betaler belastes betalingene på samme måte som når du betaler med de fysiske kortet ditt. I tillegg får du et push-varsel på telefonen din, og du vil umiddelbart se kjøpet i appen 

Hvis beløpet er over 500 kroner må du bekrefte identiteten din, enten med fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

Det er selvfølgelig helt gebyrfritt å betale med Google Pay.

 

BN Bank-kort i Google Pay wireless

Hvor kan jeg bruke Google Pay

Google Pay kan brukes i alle butikker og på alle betalingsterminaler hvor kontaktløs betaling aksepteres. I tillegg er det mange apper og nettsteder som har lagt til rette for betaling via Google Pay.

I butikkene kan du se etter viftesymbolet som viser at du kan betale kontaktløst. I apper og på nettsteder kan du se etter 'Buy with Google Pay'-knappen.

Spørsmål om Google Pay

Google Pay er en enkel måte å betale på. Det fysiske kortet ditt er byttet ut med en smarttelefon, nettbrett eller annen støttet enhet, for eksempel smartklokke. 

Last ned Google Pay i Google Play Store og legg til kortet ditt i appen, så er du klar - enkelt og greit

Google Pay kan brukes i alle butikker og på alle betalingsterminaler hvor kontaktløs betaling aksepteres. I tillegg er det mange apper og nettsteder som har lagt til rette for betaling via Google Pay.

I butikkene kan du se etter viftesymbolet som viser at du kan betale kontaktløst. I apper og på nettsteder kan du se etter 'Buy with Google Pay'-knappen.

Google Pay-appen har nå skiftet navn til Google Wallet. Hensikten med endringen er å gjøre det enklere å lagre og bruke kort og billetter.

Google Wallet er en sikker og privat digital lommebok som gir deg rask tilgang til betalingskort, billetter, nøkler og legitimasjoner du lagrer i den.

Med Google Pay kan du enkelt betale for kjøp på nettet og i apper og når du betaler ved berøring på steder der Google Pay godtas.

Du kan benytte Google Pay på telefoner, nettbrett og andre støttede enheter med Android operativsystem.

Du kan legge til både debetkort og kredittkort fra BN Bank. Har du ikke kort fra BN Bank, se våre kortsider her.

Betalinger med Google Pay er gebyrfrie og koster ingenting å bruke for deg som er kunde i BN Bank.

 

Du må være 16 år eller eldre for å kunne bruke Google Pay. Hvis du er 16 eller 17 år gammel, må du få tillatelse av en forelder eller foresatt til å bruke Google Pay og godta vilkårene

Ja, BN Bank har foretatt en grundig sikkerhetsvurdering før Google Pay blir ble inkludert som ny betalingsløsning i banken, og Google Pay oppfyller alle krav til sikkerhet i BN Bank.

1. Trykk på et betalingskort.

2. Trykk på Transaksjonsdetaljer øverst til høyre.