Jeg kan tenke fremover på alderdommen og vite at den blir god og trygg. Økonomien er sikret og jeg kan bo der jeg ønsker.

Eva Henschien (74)

Føler meg økonomisk trygg. Fått sanert mesteparten av barnas studiegjeld. Har penger i bakhånd for uforutsette utgifter og vedlikehold av hus. Veldig fornøyd. Har større handlefrihet nå enn da jeg ikke var pensjonist.
SeniorLån gir meg en økonomisk trygghet i hverdagen. Jeg kan si "Ja takk" til hyggelige ting som gir glede og dermed et lettere liv.
Mulighetene for større raushet overfor barnebarn, og oppussing av tømmerhytta jeg har, gir meg ekstragleder i min pensjonstilværelse.
Nedbetaling av lån bidro til en enklere økonomisk hverdag, rett og slett! Jeg har fått mer å rutte med i det daglige, slik at jeg slipper å være redd for å unne meg noe ekstra. Jeg håper denne ordningen vil vedvare i mange, mange år.
SeniorLån gir oss muligheten til å opprettholde oss i Spania i vinterhalvåret. Begge sliter med gikt og leddplager.

Slik fungerer SeniorLån

Med SeniorLån kan du frigjøre deler av sparepengene dine som er bundet opp i boligen. Du trenger ikke betale renter eller avdrag så lenge du bor i boligen. Rentene legges til lånet månedlig.

Du kan få lånet utbetalt som et engangsbeløp eller månedlige utbetalinger, alternativt som en kombinasjon.

Hvor mye du kan låne med SeniorLån avhenger av din alder, samt boligens verdi og beliggenhet.