Aktiver klokkebetaling

1

Last ned app

Last ned Fitbit eller Garmin Connect-appen på mobil og synkroniser med klokka.

2

Legg til kort

Legg til bankkort eller kredittkort i appen og velg PIN-kode.

3

Betal med klokken

Du kan nå betale i Norge og utlandet der de støtter kontaktløs betaling.

Fordeler ved å bruke Fitbit Pay eller Garmin Pay

Praktisk betaling

Ved å bruke Fitbit Pay eller Garmin Pay kan man betale raskt og enkelt ved å holde klokken nær en terminal som tilbyr kontaktløs betaling. Dermed slipper man å dra frem fysiske kort eller kontanter, noe som er spesielt praktisk når man er på farten.

Sikker betaling

Fitbit og Garmin Pay bruker sikre betalingsteknologier som tokenisering (tokenisert kortbetaling). Det betyr at de faktiske kortdetaljene ikke blir delt med selgeren, og i stedet blir erstattet med en unik kode eller "token". Det gjør transaksjonene sikre og reduserer risikoen for uautorisert bruk. 

Integrasjon med livsstilen

For de som er aktive og bruker Fitbit- eller Garmin-enheter for helsemålinger, gir betalingstjenestene en sømløs integrasjon i den daglige livsstilen. Man kan overvåke helse, spore trening og gjøre betalinger, alt fra én enhet. 

Sikkerhetsfunksjon

Du kobler enten bankkort eller kredittkort til klokken, så kan du betale bare ved å trykke på en knapp på klokken og legge den inntil betalingsterminalen. Det er sikkert å bruke Fitbit Pay eller Garmin Pay. Mister klokken kontakt med pulsen din slår betalingsfunksjonen seg av. Det vil si at andre ikke kan betale med klokken din dersom du skulle miste den.

Kontaktløs betaling

Fitbit Pay og Garmin Pay benytter begge Near Field Communication (NFC) for å gjennomføre kontaktløse betalinger. Tjenestene eies av Fitbit/Garmin og betalingene skjer via Visa- og Mastercard-nettverkene. Fitbit Pay og Garmin Pay har ingen egne beløpsgrenser, det er kortets beløpsgrenser som gjelder, og for betalinger over 500 kr må du taste PIN.