"Elekt har etter vår mening utviklet et kinderegg"

Endre Jo Reite, Forbrukerøkonom og Direktør Privatmarked

Dette sa vår forbrukerøkonom Endre Jo Reite, da vi tidligere i år lanserte vårt samarbeid med strømtjenesten Elekt. For det er sjelden det er så enkelt å spare penger, ta del i det grønne skiftet, og samtidig sitte igjen med en god følelse av å ha gjort noe lurt. 

Dette kinderegget kan du nå åpne, dersom du velger å bytte til vår strømpartner Elekt. Og tar du samme valg som flere av våre kunder allerede har gjort, viser beregninger at du kan få 1 634 kroner mer å rutte med i året. For det er nemlig det BN Bank sine kunder i gjennomsnitt sparer når de bytter strømleverandør.

Du kan selvsagt spare enda mer dersom leverandøren du har i dag har tatt seg ekstra godt betalt. Det er et åpent og transparent forhold, som vi i BN Bank håper du som kunde vil verdsette. 

Hvis du vil se hvor mye du kan spare, må du bare gi samtykke til at vi kan hente fram strømregningen din her i nettbanken, og deretter vil Elekt gjøre beregningene.

Sjekk hvor mye du kan spare på strøm her.

Et aktivt valg av bedre løsning for deg

Flere og flere av våre kunder tar steget over til Elekt. Og vi kaller det steget, fordi du tar et aktivt valg om å bedre din egen økonomi, velger strøm utelukkende fra fornybare energikilder og får løpende kontroll over ditt eget forbruk i Elekt sin app. 

Det er verken et langt, skummelt eller spesielt tungt steg. Det føles litt som å huske å skru av lyset når du drar på jobb og planlegge litt bedre når du skal handle inn mat. Denne gangen trenger du bare å ta ett valg og gjennomføre tre tastetrykk, som gir deg god samvittighet i lang tid fremover. 

Og om du ikke tror det var mulig å spare penger på strøm om sommeren, tar du feil. Bytter du strømleverandør nå kan du allerede se det på regningen din for neste måned. 

Sammenlign Elekt sine priser med andre selskaper på strompris.no.

Derfor bør du prøve Elekt

  • Du ser hva strømleverandøren tjener på deg i dag.
  • Du ser hvor mye du kan spare.
  • Enkelt bytte av strømleverandør, ingen bindingstid.
  • Du får full kontroll på dine strømkostnader i Elekt-appen.

Dette er Elekt

  • Teknologiselskap som gir alle som blir kunder billigere strøm
  • Etablert i 2018 av utbrytere fra strømbransjen
  • Benytter teknologi til å scanne dagens strømfaktura for å beregne årlig besparelse
  • Enkelt å bytte, ingen bindingstid
  • Logg inn i nettbanken for å sjekke din besparelse