Aktuelt

Her inne finner du informasjon om aktuelle tema og nyhetssaker. Vi deler også tips og råd som kan gjøre bank litt enklere og bedre for deg.


Portrett

Forbrukerøkonomens beste sparetips

I disse tider er det viktig å se på hvilke enkle sparetips vi alle kan gjøre i hverdagen for å spare noen kroner. Her får du vår forbrukerøkonom Silje Havdal sine beste tips!

Les mer
Portrett

Boligkjøp i et utfordrende marked

Som følge av store endringer i økonomien vil vi nok også se endringer i boligmarkedet fremover. Ønsker du å bytte bolig eller står du midt i et boligbytte har Endre Jo Reite, Direktør for Personmarked i BN Bank, noen tips til deg.

Les mer
Portrett

Renteendring

Vi har lyttet til dere, og vi er enige!

For andre gang på en uke setter vi i BN Bank ned renten på boliglån for alle kunder. Ny og lavere boliglånsrente gjelder fra 26. mars, altså ingen varslingsfrist her!

Les mer
Portrett

Gode råd i en krevende tid

Direktør for Personmarked, Endre Jo Reite, samt forbrukerøkonom og leder for kundesenteret, Silje Havdal, deler her sine tips for å gjøre din økonomiske hverdag enklere i den spesielle tiden vi er inne i.

Les mer
Portrett

Vi finner løsninger sammen

"Er du kunde i BN Bank, skal du vite at vi er her for å bistå deg framover, og vi har stor forståelse for at situasjonen vi er i knyttet til Korona-viruset kan få konsekvenser for deg som kunde", sier adm. direktør Svein Tore Samdal. 

Les mer