Visma.net AutoPay

Visma.net AutoPay er løsningen for små og store bedrifter som ønsker å automatisere inn- og utbetalinger direkte i økonomisystemet. Spar tid og få full kontroll over bedriftens økonomi på et og samme sted.

Effektiviser betalingsprosesser

Automatisert dataflyt mellom system og bank

Fleksibel tilpasning med integrasjoner

Hva er Visma.net Autopay?

Med Visma.net AutoPay kan du administrere betalingsflyten direkte i økonomisystemet, i stedet for å logge inn og ut av bedriftsnettbanken. Ved hjelp av den innovative løsningen sendes automatisk alle relevante data knyttet til inn- og utbetalinger frem og tilbake mellom økonomisystemet og banken. 

Visma.net AutoPay gjør at du slipper å laste opp filer selv, og du sparer dermed både tid og penger på å eliminere manuelle og tidkrevende oppgaver. 

Hvem passer Visma.net AutoPay for?

Hvis målet er å effektivisere betalingsformidlingen, er Visma.net AutoPay det rette valget. Ved å få hjelp med nøyaktige og raske betalingsprosesser, kan du i stedet bruke tiden din på andre viktige oppgaver i virksomheten. 

Har du imidlertid en stor bedrift og trenger en mer omfattende løsning for virksomhetsstyring, er Visma Business den rette plattformen. For små bedrifter og enkeltpersonsforetak som ønsker en enkel regnskapshåndtering er, Visma eAccount en ideell løsning. 

Mennesker beveger seg rundt i kontorlandskap, til illustrasjon for regnskapssystem

Hvorfor velge Visma.net AutoPay?

Visma.net AutoPay er et regnskapssystem som passer store bedrifter med større ambisjoner.

  • Automatisk fakturering, banktransaksjoner, rapportering og godkjenningsflyt med mer.
  • Alltid oppdatert - alle dashboards og rapporter er alltid oppdatert i sanntidsdata på PC og mobil.
  • Tilpasset deg - velg mellom allerede ferdige integrasjoner eller koble sammen dine egne systemer.
Andreas Larsen jobber som kundekonsulent på bedrift i BN Bank

Ta kontakt om du har spørsmål

Andreas Larsen | Kundekonsulent SMB

Telefon: 73 89 20 00 

E-post: smb@bnbank.no

Ikke kunde hos oss?

BN Bank er en enkel og gebyrfri bank for små og mellomstore bedrifter. Vi er der når du skal ta viktige avgjørelse og hjelper deg med smarte og enkle tjenester. Kanskje BN Bank er din nye bank?

Kontoprodukter

Datamaskin med kort

Bedriftskontoer

Samle dine bedriftskontoer hos oss, og få en skreddersydd løsning tilpasset bedriften. Gebyrfri driftskonto med bankkort og skattetrekkskonto - lett tilgjengelig i nettbanken.

Sparekontoer til bedrift

Hos oss har bedriften alltid god rente og vi har flere sparealternativer. Velg det som passer best for deg og din bedrift. Det lønner seg å spare - også for bedrifter.