Visma.net AutoPay

Visma.net AutoPay er løsningen for små og store bedrifter som ønsker å automatisere inn- og utbetalinger direkte i økonomisystemet. Spar tid og få full kontroll over bedriftens økonomi på et og samme sted.

Effektiviser betalingsprosesser

Automatisert dataflyt mellom system og bank

Fleksibel tilpasning med integrasjoner

Hva er Visma.net Autopay?

Med Visma.net AutoPay kan du administrere betalingsflyten direkte i økonomisystemet, i stedet for å logge inn og ut av bedriftsnettbanken. Ved hjelp av den innovative løsningen sendes automatisk alle relevante data knyttet til inn- og utbetalinger frem og tilbake mellom økonomisystemet og banken. 

Visma.net AutoPay gjør at du slipper å laste opp filer selv, og du sparer dermed både tid og penger på å eliminere manuelle og tidkrevende oppgaver. 

Hvem passer Visma.net AutoPay for?

Hvis målet er å effektivisere betalingsformidlingen, er Visma.net AutoPay det rette valget. Ved å få hjelp med nøyaktige og raske betalingsprosesser, kan du i stedet bruke tiden din på andre viktige oppgaver i virksomheten. 

Har du imidlertid en stor bedrift og trenger en mer omfattende løsning for virksomhetsstyring, er Visma Business den rette plattformen. For små bedrifter og enkeltpersonsforetak som ønsker en enkel regnskapshåndtering er, Visma eAccount en ideell løsning.