Visma Business

Visma Business er et komplett regnskapssystem, skreddersydd for større bedrifter som ønsker å forenkle og effektivisere økonomistyringen. Med bankintegrasjon inkludert kan du også automatisere betalinger, få bedre kontroll over kontantstrømmen og redusere risikoen for feil.

Skreddersydd for større virksomheter med bankintegrasjon

Smidig økonomistyring: Alt-i-ett verktøysett for effektiv administrasjon

Automatiserte prosesser for bedre kontroll og raske beslutninger

Mann holder penn og macbook, til illustrasjon for regnskapsintegrasjon

Hva er Visma Business?

Visma Business er et populært forretningssystem som benyttes av tusenvis norske og skandinaviske bedrifter. Systemet er kjent for sine mange brukervennlige funksjonaliteter, som gir bedriftseiere og regnskapsførere muligheten til å administrere regnskap, lønn og rapportering på en enkel og effektiv måte. 

Hvorfor velge Visma Business?

Siden Visma Business er spesielt designet for større virksomheter, kan du være trygg på at systemet oppfyller alle behovene til en bedrift i vekst og tilbyr alle verktøyene som trengs for en effektiv økonomistyring. Det inkluderer:  

  • Regnskap og bokføring
  • Fakturering
  • Lønn
  • Lagerstyring
  • Prosjektstyring
  • Rapportering og analyse
  • Elektronisk dokumentbehandling
  • Sikkerhet og tilgjengelighet 
  • Bankintegrasjon og integrering med andre systemer   
Mennesker beveger seg rundt i kontorlandskap, til illustrasjon for regnskapssystem

Derfor bør du velge Visma Business med bankintegrasjon

Å koble Visma Business med bedriftens nettbank, gjør at du i tillegg kan automatisere betalinger. På den måten sparer du tid og ressurser, samtidig som du reduserer risikoen for feil. Automatisering av betalinger gir deg bedre kontroll over kontantstrømmen, slik at du kan ta raskere beslutninger.   

Velger du Visma Business med bankintegrasjon får du med andre ord en mer sikker og effektiv økonomistyring, slik at du til enhver tid har kontroll over bedriftens økonomi og mer tid til å fokusere på andre viktig oppgaver. En smart investering for større virksomheter som ønsker å ta økonomistyringen til neste nivå! 

Andreas Larsen jobber som kundekonsulent på bedrift i BN Bank

Ta kontakt om du har spørsmål

Andreas Larsen | Kundekonsulent SMB
Telefon: 73 89 20 00 
E-post: smb@bnbank.no


Ikke kunde hos oss?

BN Bank er en enkel og gebyrfri bank for små og mellomstore bedrifter. Vi er der når du skal ta viktige avgjørelse og hjelper deg med smarte og enkle tjenester. Kanskje BN Bank er din nye bank?