24SevenOffice

24SevenOffice er designet for å møte behovene til regnskapsbyråer, deres kunder og mellomstore bedrifter, og de tilbyr smarte og fleksible forretningsløsninger som gjør regnskapsarbeid mer effektivt.

Effektivt regnskap med bankintegrasjon

Spar tid og gjør det enkelt

Tilgang til informasjon når som helst

Hva er 24SevenOffice?

24SevenOffice er et skybasert regnskapssystem utviklet for små og mellomstore bedrifter. Systemet tilbyr en rekke funksjoner som kan hjelpe bedrifter med å administrere deres økonomi, fakturering, lønn, prosjektstyring og andre forretningsprosesser. 24SevenOffice er designet for å være brukervennlig og tilpasningsdyktig, slik at bedrifter kan tilpasse løsningen etter sine spesifikke behov.

Hvordan fungerer 24SevenOffice?

24SevenOffice har en modulbasert løsning som kan vokse med din bedrift og kan tilpasser seg bedriftens skiftende behov. De tilbyr integrerte, skybaserte løsninger hvor data flyter sømløst mellom systemene. Her får du tilgang til all informasjon fra hvor som helst, når som helst.

Mann med glass i hånda og kvinne som jobber på PC sitter sammen, til illustrasjon for fakturasvindel

Derfor bør du velge 24SevenOffice

Det er flere grunner til å koble 24SevenOffice med bedriftens kontoer:

  • Med integrasjonen slipper du å laste opp og ned filer i nettbanken
  • Innbetalinger hentes automatisk slik at du til enhver tid har oppdatert reskontro
  • Utbetalinger foretas automatisk etter at du har godkjent i 24SevenOffice
  • Du sparer tid og får bedre kontroll over økonomien.

Ved å velge 24SevenOffice får du en strukturert og effektiv regnskapshverdag og du har full oversikt over økonomien til enhver tid!

Andreas Larsen jobber som kundekonsulent på bedrift i BN Bank

Ta kontakt om du har spørsmål

Andreas Larsen | Kundekonsulent SMB

Telefon: 73 89 20 00 

E-post: smb@bnbank.no

Ikke kunde hos oss?

BN Bank er en enkel og gebyrfri bank for små og mellomstore bedrifter. Vi er der når du skal ta viktige avgjørelse og hjelper deg med smarte og enkle tjenester. Kanskje BN Bank er din nye bank?

Kontoprodukter

Datamaskin med kort

Bedriftskontoer

Samle dine bedriftskontoer hos oss, og få en skreddersydd løsning tilpasset bedriften. Gebyrfri driftskonto med bankkort og skattetrekkskonto - lett tilgjengelig i nettbanken.

Sparekontoer til bedrift

Hos oss har bedriften alltid god rente og vi har flere sparealternativer. Velg det som passer best for deg og din bedrift. Det lønner seg å spare - også for bedrifter.