Stolt samarbeidspartner

Gjennom mange år har BN Bank i samarbeid med investorer og utbyggere vært med på å utvikle eiendommer og prosjekter vi er stolte av. For oss er det viktig å være fleksibel, forutsigbar og tilgjengelig. Sammen finner vi den beste finansieringsløsningen tilpasset ditt prosjekt.

Heggedal Torg

I Asker har vi hatt gleden av å vært med på å finansiere byggingen av Heggedal Torg. Her har et tidligere industristed vokst frem til å bli et moderne kommunesentrum, med leiligheter, butikker, kafè og innbyggertorg.

Byggherre og eier: Tandberg Eiendom
Senior kundeansvarlig i BN Bank: Thomas Ytreland
E-post: tyt@bnbank.no
Telefon: 402 00 729

Her kan du lese mer om prosjektet

Dovrekvartalet

Vi er stolte over å ha vært med på å finansiere byggingen av Dovrekvartalet på Lillestrøm. Her har byggherre konvertert et gammelt industribygg til 192 nye leiligheter med høy standard, og sentrumsnære næringslokaler. Prosjektet er en del av Lillestrøm sin nye skyline i Lillestrøm sentrum, og ble påstartet tilbake i 2015. Dette har vært et samarbeidsprosjekt mellom mange aktører.

Byggherre og eier: Eiendomsgruppen/Fearnley Finans
Senior kundeansvarlig i BN Bank: Per Ivar Egeberg
E-post: pie@bnbank.no
Telefon: 913 70 563

Helleveien 8

Vi er stolte over å ha vært med på å finansiere byggingen av Helleveien 8, et ekstraordinært leilighets-prosjekt med topp- og hageleiligheter på et av Majorstuens nærmeste høydedrag.

Byggherre og eier: Brusletto Eiendom AS
Assisterende banksjef i BN Bank: Kurt Haugen
E-post: kha@bnbank.no
Telefon: 982 36 825

Villa Asker

Vi er stolte over å ha vært med på å finansiere byggingen av Villa Asker i Kirkeveien på en solrik høyde nær Asker sentrum. Villa Asker er utviklet av lokale eiendomsutviklere i samarbeid med det prisbelønte arkitektfirmaet A-lab som er anerkjent for sine flotte arkitektoniske bygg.

Byggherre og eier: V7 Eiendom AS
Senior kundeansvarlig i BN Bank: Christine Wille
E-post: cwi@bnbank.no
Telefon: 412 11 455

Sentrum Terrasse

I Nittedal har vi med stor glede vært med på å finansiere prosjektet Sentrum Terrasse. Her har Seltor Bolig AS bygget 75 flotte leiligheter på taket av det nye og utvidede Mosenteret. Fokus har vært på kvalitet og gode løsninger, og alle leilighetene var solgt ved ferdigstillelse og overtakelse i 2021.

Byggherre og eier: Seltor Bolig AS
Senior kundeansvarlig i BN Bank: Christine Wille
E-post: cwi@bnbank.no
Telefon: 412 11 455

Seilduksgata 29 K

Vi er stolte over å ha vært med på et spennende samarbeid med Røde Kors og Fellesverkstedet for gjenoppbyggingen av Seilduksgata 29 K. Bygget har nå blitt et topp moderne verksted for kunst og design.

Byggherre og eier: Fellesverket
Assisterende Banksjef i BN Bank: Kurt Haugen
E-post: kha@bnbank.no
Telefon: 982 36 825

Konowsgate 67 B

Vi er stolte over å ha vært med på å bistå Carnegie AS og Ekeberg Eiendom AS med finansiering av Konowsgate 67 B.

Byggherre og eier: Carnegie AS og Ekeberg Eiendom AS
Assisterende Banksjef i BN Bank: Kurt Haugen
E-post: kha@bnbank.no
Telefon: 906 36 825

Grande Panorama

Vi er stolte over å ha vært med på å finansiere byggingen av Grande Panorama i Drøbak. Det tidligere sykehjemmet bygges om til attraktive leiligheter med en fantastisk beliggenhet ved sjøen. Leiligheter med moderne arkitektur og tidsriktige løsninger har gitt fart på salget.

Byggherre og eier: KK Team AS
Senior kundeansvarlig i BN Bank: Anette Bomann-Larsen
E-post: abl@bnbank.no
Telefon: 906 79 235

Vi løser ditt finansieringsbehov

Trenger du finansiering av eiendomsprosjekter i Oslo-regionen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Med vårt fokus på kompetanse og gode relasjoner, enkle prosesser og forutsigbarhet, velges vi av stadig flere aktører i eiendomsbransjen. 

Vi har lang erfaring fra eiendomsfinansiering og bidrar gjerne med å finne gode løsninger på ditt finansieringsbehov. Prøv oss du også.

Ta gjerne kontakt:
Banksjef, leder bedriftsmarked:
Jørn Aleksandersen
E-post: jal@bnbank.no
Telefon: 922 36 847