Møt vårt eiendomsteam

BN Banks medarbeidere har lang erfaring fra eiendomsfinansiering og vil gjerne bidra til å finne gode løsninger på ditt finansieringsbehov.
Forutsigbarhet, fleksibilitet og raske tilbakemeldinger er kvaliteter vi tilstreber, og som vi vet du som kunde verdsetter.
Ta kontakt med en av oss for en prat om ditt finansieringsbehov!

Jorn-Aleksandersen-banksjef-bedriftsmarked-eiendomsfinansiering-BN-Bank
Banksjef, leder BM

Jørn Aleksandersen

Jørn har 35 års erfaring med finansiering av fast eiendom og har jobbet i BN Bank siden 2003. Han kom da fra en tilsvarende stilling i Finansbanken. Av utdannelse er han siviløkonom fra NHH.

Telefon: 922 36 847

E-post: jal@bnbank.no

Per-Ivar-Egeberg-eiendomsfinansiering-BN-Bank
Senior kundeansvarlig

Per Ivar Egeberg

Per Ivar har arbeidet vel 10 år i BN Bank, og har til sammen 15 års erfaring fra bank og eiendom. Han er utdannet Siviløkonom/MSc in Finance fra The University of Stirling i Skottland og Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Høgskolen i Oslo.

Telefon: 913 70 563

E-post: pie@bnbank.no

Espen-Hasseldokk-Jensen-Eiendomsfinanisering-BN-Bank
Senior kundeansvarlig

Espen H. Jensen

Espen har arbeidet med finansiering av eiendomsprosjekter i over 20 år, hvorav 10 år i BN Bank. Han har tidligere vært ansatt i Storebrand Bank, Privatbanken og Nordea Luxembourg. Espen har utdannelse fra BI Oslo og UiO.

Telefon: 906 94 880

E-post: ehj@bnbank.no

Kurt-Haugen-assisterende-banksjef-BN-Bank-eiendomsfinansiering
Assisterende banksjef

Kurt Haugen

Kurt har jobbet til sammen over 20 år i BN Bank og har lang erfaring med finansiering av eiendomsprosjekter, også fra Nordea og Sparebanken Øst Han er utdannet Handelsøkonom fra Oslo Handelshøyskole (nå BI).

Telefon: 982 36 825

E-post: kha@bnbank.no

Anette Bomann-Larsen er senior kundeansvarlig
Senior kundeansvarlig

Anette Bomann-Larsen

Anette kom til BN Bank i 2017. Tidligere har hun jobbet i Danske Bank, Storebrand Bank og Sparebanken Øst hvor hun var avdelingsbanksjef for Oslo-kontoret. Hun har jobbet mye med prosjektutviklere og også som eiendomsanalytiker. Anette er utdannet fra University of Vermont med en Bachelor i Business Administration

Telefon: 906 79 235

E-post: abl@bnbank.no

Christine-Wille-BN-Bank-Eiendomsfinansiering
Senior kundeansvarlig

Christine Wille

Christine begynte i BN Bank høsten 2017. Hun har lang erfaring innen eiendomsfinansiering og har tidligere jobbet i Sparebanken Øst, Storebrand Bank/Finansbanken og i American Express. Christine har utdannelse innen økonomi og ledelse fra BI Oslo.

Telefon: 412 11 455

E-post: cwi@bnbank.no

Kundeansvarlig

Sondre Solberg

Sondre begynte i BN Bank i 2021, etter å ha jobbet som finansiell rådgiver innenfor personmarkedet i Nordea i 3,5 år. Han har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

Telefon: 958 49 864

E-post: sso@bnbank.no

Kundeansvarlig

Elisabeth Sveen

Elisabeth kom til BN Bank i 2021. Hun har bachelor i eiendomsmegling fra BI og Master i Fashion Retail fra University of South Wales. Hennes arbeidserfaring er fra DNB Eiendom, Nordea og Statens pensjonskasse.

Telefon: 970 87 044

E-post: els@bnbank.no

Senior kundeansvarlig

John Arne Skogan

John Arne begynte i BN Bank høsten 2022. Han har lang erfaring fra DNB, både som analytiker og som kundeansvarlig innenfor eiendom. John Arne er utdannet siviløkonom fra BI i 2003.

Telefon: 410 21 018

E-post: jas@bnbank.no

Mer informasjon om oss

Prosjektfinansiering

Vi hjelper til med å finne gode finansieringsløsninger gjennom tradisjonelle byggelån og/eller separat tomtefinansiering.

Vi kan også være med på hele utviklingsfasen av en eiendom fra kjøp og frem til ferdigstillelse for salg eller utleie.

Langsiktig finansiering

Vi finner gode løsninger til ditt finansieringsbehov. Belåningsgrad, nedbetalingsstruktur osv. vil variere fra prosjekt til prosjekt.

For å kunne tilby deg en attraktiv samlet finansieringspakke, er vi i gode prosjekter også åpne for samarbeid med andre aktører hvor BN Bank kan bidra med 2. prioritets lån.

Avdeling Næringseiendom


Besøksadresse:
Tordenskiolds gate 6, 0160 Oslo

Postadresse:
BN Bank ASA. Postboks 282 Sentrum, 0103 Oslo

Dette kontoret utfører ikke banktjenester for personkunder.