Kanskje drømmer du om å reise til steder du ikke har hatt tid til å dra til som yrkesaktiv, eller du har en drøm om en ny bolig med mindre vedlikehold når du blir eldre. Det kan være lurt å starte med å sette ord på dine behov og ønsker - og finn ut hvordan du kan tilrettelegge økonomien din.

I BN Bank har vi satset på løsninger for deg som er, eller snart blir pensjonist. Løsningene er tilpasset deg og din økonomi, noe som gir deg fleksibilitet og romslig hverdagsøkonomi. 

Slik bruker du BN Bank

I BN Bank får du brukskonto med bankkort som er helt gebyrfritt i bruk. Bankkortet bestilles enkelt i nettbanken.

Nettbank

bnbank.no logger du enkelt inn i nettbanken. Her har du full oversikt over egen økonomi. Du kan utføre banktjenester raskt og enkelt – når det passer deg.

 

Mobilbank

Mobilbanken til BN Bank laster du helt gratis ned fra AppStore eller Google Play. Trenger du veiledning til dette, hjelper vi deg selvsagt. Med mobilbanken installert kan du enkelt betale regninger, overføre penger og ha full oversikt over dine kontoer kun ved å logge inn med ditt fingeravtrykk eller din personlige kode.

 

Med telefonbanken får du tilgang til banktjenester på telefonen - hele døgnet. Her kan du blant annet:

  • Få opplyst saldo og bevegelser på konto
  • Overføre penger mellom egne kontoer
  • Betale regninger

Telefonnummeret til telefonbanken er 815 00 700 - tast deretter inn kontonummer og telefonbankkode.

Du kan lese mer om telefonbank her.

Med brevgiro kan du betale regninger som er utfylt på giroblanketter. Du mottar ferdigtrykte følgesedler og konvolutter. Bruken er enkelt - signer på følgeseddelen og putt den sammen med giroblankettene i den forhåndsfrankerte konvolutten. Alle forsendelser må godkjennes i en signaturkontroll før belastning av konto, dette gjør det trygt for deg å bruke brevgiro.

Avtalegiro

Med avtalegiro vil dine faste utgifter belastes automatisk hver måned, uten at du mister muligheten til å stoppe betalingen. Banken sørger for at regningen betales direkte fra konto på forfallsdato, og du blir alltid varslet i forkant av betalingen. Du kan se flere ofte stilte spørsmål om avtalegiro her.

 

E-faktura

Med e-faktura er KID, beløp og kontonummer ferdig utfylt. Du må bare bekrefte betalingen, dette kan du enkelt gjøre både via nett- og mobilbank. Du kan få varsel på e-post hver gang en ny regning kommer i nettbanken din. Ved bankbytte trenger du ikke å flytte e-fakturene dine, disse er synlig via alle bankforbindelsene dine. Du kan se flere ofte stilte spørsmål om eFaktura her.

Trenger du hjelp eller lurer du på noe? Da kan du nå oss i BN Bank på flere måter. 

  • Telefon: 73 89 20 00 - Vi er tilgjengelig på telefon alle hverdager mellom kl 09.00 og 15.00. 
  • E-post: post@bnbank.no – Vi gjør oppmerksom på at ikke alle spørsmål om ditt kundeforhold kan besvares per e-post, dette av sikkerhetsmessige årsaker. Da benyttes Chat i nettbanken.
  • Chat: Logg inn i nettbanken og chat med oss. Her kan vi svare på spørsmål knyttet til ditt bankforhold.
  • Chatroboten Ida: Vår virtuelle medarbeider Ida kan svare deg på de fleste spørsmål, også utenfor åpningstid. Her kan du teste ut chatroboten Ida.

 

Personlig service hele veien

Ønsker du deg en bank med gode sparerenter og gebyrfri bruk av bankkort? Da er du velkommen til oss. Her får du personlig service gjennom hele bankbyttet, fra start til slutt og - selvfølgelig - når du måtte trenge det etter dette. Våre trivelige rådgivere sitter klare til å hjelpe deg.

Du når oss på nett, mobil og via hyggelige samtaler på telefonen. Målet er å gi deg en langt bedre service enn det de fleste voksne kunder får i andre banker, til langt hyggeligere priser. Vi har ingen filialer, men har alt annet du måtte trenge og ønske av en bank!

Har du spørsmål?

Kontakt Terje Ottesen på telefon 22 82 56 00

Jeg ønsker hjelp til å finne riktig løsning

Usikker på hvilken løsning som er riktig for deg og din situasjon?
Legg igjen din kontaktinformasjon, så finner vi ut av dette sammen.

  

BankID og BankID på mobil

BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett.

Ved identifisering kan du da bruke vanlig BankID med kodebrikke eller BankID på mobil i stedet for pass, førerkort eller bankkort. I tillegg kan du enkelt signere avtaler og kontrakter på nett i stedet for å bruke kulepenn og papir.

BankID og BankID på mobil fungerer i alle norske banker og på de fleste offentlige tjenester.