Lurer du på hva SeniorLån
har betydd for andre kunder?

I en spørreundersøkelse spurte vi våre kunder om akkurat dette. Under er noen av historiene som ble delt med oss om hvordan kundene har valgt å bruke sitt SeniorLån.

Portrettbilde

"Jeg kan tenke fremover på alderdommen og vite at den blir god og trygg. Økonomien er sikret og jeg kan bo der jeg ønsker."

Eva Heinschien (71)

Les historien her
Portrettbilde

- Føler meg økonomisk trygg. Fått sanert mesteparten av barnas studiegjeld. Har penger i bakhånd for uforutsette utgifter og vedlikehold av hus. Veldig fornøyd. Har større handlefrihet nå enn da jeg ikke var pensjonist.

Portrettbilde

- SeniorLån gir meg en økonomisk trygghet i hverdagen. Jeg kan si "ja takk" til hyggelige ting som gir glede og dermed et lettere liv.

Portrettbilde

- Mulighetene for større raushet overfor barnebarn, og oppussing av tømmerhytta jeg har, gir meg ekstragleder i min pensjonstilværelse.

Portrettbilde

- Nedbetaling av lån, bidro til en enklere økonomisk hverdag, rett og slett! Jeg har fått mer å rutte med i det daglige, slik at jeg slipper å være redd for å unne meg noe ekstra. Jeg håper denne ordningen vil vedvare i mange, mange år.

Portrettbilde

- SeniorLån gir oss muligheten til å oppholde oss i Spania i vinterhalvåret. Begge sliter med gikt og leddplager.

Ida avatar
Heisann!
Jeg heter Ida og er BN Banks chatrobot. Hva kan jeg hjelpe deg med?