Flytt boliglånet
- spar penger

 

Lavere rente på boliglånet betyr lavere utgifter. Flytter du boliglånet ditt til BN Bank får du som ny kunde også fornøydgaranti. Er du ikke fornøyd får du penger tilbake. Send oss en uforpliktende søknad og få raskt svar!

 

Dette kan du få sammen med boliglånet:

  • Gebyrfritt bankkort - vi spanderer også årsgebyret det første året
  • Gebyrfri brukskonto
  • Gebyrfri sparekonto med fritt antall uttak
  • Gebyrfri mobil- og nettbank
  • Gebyrfri SMS-varsling

Beste rente oppnås ved boliglån over kr 2 000 000 innenfor 50 % av boligverdi.

Kontakt oss om du ikke er fornøyd.

Opplåning

Har du allerede boliglån i BN Bank er det enkelt å søke om opplåning/ refinansiering. Perfekt når du trenger ekstra penger.

Mer om opplåning

Be om tilbud

Boligkreditt

Boligkreditt er for deg som ønsker fleksibilitet. Disponer lånet slik du ønsker og bestem selv når og hvor mye du ønsker å betale ned.

Mer om boligkreditt

Be om tilbud

Finansieringsbevis

Med finansieringsbevis har du en bekreftelse på hvor mye du kan låne når du skal kjøpe bolig. Det er gratis, og det er raskt og enkelt å søke.

Mer om finansieringsbevis

Søk om finansieringsbevis

Bytte bolig

Skal du bytte bolig er det en del ting du må ta stilling til. Skal du kjøpe eller selge først? Trenger du mellomfinansiering? Hvor mye får du låne? Trenger du hjelp er vi selvfølgelig klare til å hjelpe deg.

Les mer om boligbytte

Ofte stilte spørsmål om boliglån

Effektiv rente er det du faktisk betaler for lånet eller boligkreditten og er den totale kostnaden av nominell rente på boliglånet + eventuelt etableringsgebyr og termingebyr. Renter beregnes og legges til saldoen den siste dagen i hver måned. Du betaler kun renter av det beløpet som til enhver tid har blitt benyttet.

Til boligkredittsiden

Til boliglånssiden

Boligkreditt kalles også rammelån eller fleksilån/flexilån, og er et lån hvor du sammen med banken blir enig om en ramme for hvor mye du kan låne. Innenfor den avtalte lånerammen har du full handlefrihet og du betaler kun renter av det du faktisk benytter. Det du har ubenyttet kan du når som helst benytte deg av. Det gis inntil 60 % av boligens panteverdi, men ingen nedbetalingsplan. 

Det er du selv som legger opp når og hvor mye du ønsker å betale på lånet, og har mulighet til å ta ut penger igjen ved behov. Slik har du alltid penger tilgjengelig til uforutsette utgifter og små eller store investeringer, for eksempel oppussing, hytte eller bil. Med boligkreditt kan du låne opp til dette innenfor den tilgjengelige rammen, uten å måtte ta kontakt med banken.

Til boligkredittsiden.

Boligkreditt er priset høyere fordi det er dyrere for banken å drifte en boligkreditt enn et ordinært nedbetalingslån. For at du skal ha mulighet til å ta ut mer av boligkreditten til enhver tid, må banken holde disse pengene tilgjengelig for deg. Dette er en kostnad for banken.

Til boligkredittsiden.

Du kan betale inn på boligkreditten når du vil og fritt velge å ikke betale avdrag i en periode, så lenge lånesaldoen ikke overstiger den innvilgede rammen. Dersom du velger å ikke betale renter, må du huske at rentene legges til lånesaldoen hver måned. Hvor mye og hvor ofte du betaler inn bestemmer du selv. Du betaler inn på boligkreditten ved å gjøre en overføring fra kontoen din til boligkreditten.

Tips: Mange velger å opprette en fast månedlig betaling i nettbanken sånn at man betaler det samme beløpet hver måned. Du sikrer da at det betales ned som et ordinært boliglån, men står fritt til å endre betalingen etter eget ønske.

Til boligkredittsiden.

Ja, dette gjør du enkelt i nettbanken under > Betaling/overføring > Ny fast overføring egne konti

Til boligkreditt.

Via nettbanken eller mobilbanken kan du overføre penger direkte fra boligkreditten til dine eller andres kontoer. Det er også mulig å betale regninger direkte fra boligkreditten.

Til boligkredittsiden.

Priseksempel boliglån

Låner du kr 2 000 000 millioner med nedbetaling over 25 år, med nominell rente på 2,60% vil du ha betalt kr 2 735 590 når lånet er ferdig nedbetalt. Dette betyr en kostnad på kr 735 590, effektiv rente 2,68%.

nodvendig-oppussing
Bolig

Slik får du råd til nødvendig oppussing

Når er det egentlig nødvendig med oppussing? Og hvis behovet er der, hvordan får du egentlig råd til det uten oppsparte midler? Her kommer noen tips.

Råd til oppussing
Portrett
Bolig

Dette bør du gjøre dagen før visning

Mye kan gjøres for å sørge for at boligen vises frem fra sin beste side. Her er tipsene fra vår eiendomsmegler BN Bolig til hva du bør gjøre dagen før visning. 

Dette bør du gjøre dagen før visning