Flytt boliglånet
- spar penger

 

Lavere rente på boliglånet betyr lavere utgifter. Flytter du boliglånet ditt til BN Bank får du som ny kunde også fornøydgaranti. Er du ikke fornøyd får du penger tilbake. Send oss en uforpliktende søknad og få raskt svar!

Portrett

100 % fornøyd eller penger tilbake

I BN Bank har du alltid god rente på boliglånet ditt og vi jobber hver dag for at du som kunde skal være fornøyd. Med fornøydgaranti på boliglånet får du som ny lånekunde penger tilbake dersom du ikke er fornøyd med oss. Ta kontakt med oss innen seks måneder fra du ble kunde, og vi gir deg inntil 1 000 kroner tilbake.

Finansieringsbevis

Med finansieringsbevis har du en bekreftelse på hvor mye du kan låne når du skal kjøpe bolig. Det er gratis, og det er raskt og enkelt å søke. 

Les mer om finansieringsbevis

Mellomfinansiering

Dersom du skal selge boligen din og søker om finansieringsbevis vurderer vi samtidig ditt behov for mellomfinansiering.

Les mer om mellomfinansiering

Priseksempel

Vi har nominell rente fra 1,69 %. Låner du 2 millioner med nominell rente på 1,69 % vil du få en effektiv rente på 1,75 %. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 2 467 058 kr.

Portrett
Bolig

Smarte tips til deg som skal kjøpe bolig

Det er fort gjort å forelske seg i en bolig når du først har sett den. Derfor er det i tiden før visning du legger det viktigste grunnlaget for boligkjøpet.

Les tipsene fra vår forbrukerøkonom
Portrett
Bolig

Til deg som har boliglån; her er 5 gode råd

Det er lett å beholde kontrollen på pengene, selv om boliglånsrenta skulle øke. Privatøkonom Endre Jo Reite har fem enkle, men gode råd til hvordan.

Les rådene fra vår privatøkonom