Vi spør kundene våre

Ordboken definerer service som veiledning og hjelp. At du som kunde opplever at du får knallgod service er noe av det aller viktigste i BN Bank. Vi mener vi er dyktige på dette, men vår mening betyr ikke stort.

For å få en pekepinn på om vi leverer som forventet er vi derfor nødt til å spørre kundene våre. Dette gjøres i ulike kanaler, og med forskjellige verktøy.

Resultatet som gjør oss veldig stolte

Over en tid har vi sendt SMS til alle som ringer inn til vårt kundesenter. Dette gjør vi for å undersøke hvor fornøyde våre kunder er med servicen de får i BN Bank – hvordan totalopplevelsen er etter å ha vært i kontakt med oss. SMS’en besvares med et tall mellom 1 og 6, hvor 1 er laveste score og 6 er høyeste.

9 av 10 har gitt oss karakteren 5 eller 6, dette resulterer i en snittkarakter på hele 5,7.

Kundeservice av ypperste klasse! Det som virkelig hever BN Bank over de andre er kundeservice. Jeg har i alle år opplevd en bank som svarer rask på alle henvendelser.

Tilbakemelding fra kunde på bytt.no

Viktigheten av gode opplevelser

Det er viktig at du som kunde får en god opplevelse når du er i kontakt med kundesenteret. Uavhengig av hvem du prater med, skal du vite at du alltid møter en hyggelig og faglig dyktig person i den andre enden. At du er fornøyd med oss er helt avgjørende, derfor har det stor betydning for oss i BN Bank at vi får tilbakemeldinger.

Når det er sagt, er det alltid rom for å bli bedre. Vi evaluerer oss selv hver dag, og vår neste kundesamtale er alltid den viktigste. 

Vårt mål er å levere topp kundeservice, og dette vil vi fortsette å jobbe mot hver eneste dag. Vi har også fått en del skriftlige tilbakemeldinger, noe vi setter veldig stor pris på. De blir lest alle som én, både det som kommer av ros og ønsker om forbedringer. Alle er like viktige for oss.

PS! Har du noe du er fornøyd med eller synes vi kan forbedre? Gi oss gjerne ris og ros. Send en mail, skriv til oss på Facebook eller ring oss!

Alfakrøll til epost

E-post

Vær oppmerksom på at vi ikke kan besvare alle spørsmål om ditt kundeforhold per e-post. Da er chat i nettbanken bedre.