I krevende tider finner vi løsninger sammen.

Svein Tore Samdal, adm. direktør i BN Bank, deler noen tanker i en krevende tid.

Er du kunde i BN Bank, skal du vite at vi er her for å bistå deg framover, og vi har stor forståelse for at situasjonen vi er i kan få konsekvenser for deg som kunde. Avdragsfrihet og betalingslettelse kan være riktige verktøy for deg som er økonomisk rammet av koronaviruset.

Våre dyktige rådgivere er klare til å hjelpe deg, og sammen finner vi riktige løsninger.

BN Banks visjon er «Sammen for ei bedre framtid». Den søker vi å etterleve på ulike områder hver dag. Og i disse dager, med ei krise ingen har erfaring med eller vet utgangen på, skal dere som er våre kunder være helt sikre på at vi skal gjøre det vi kan for å hjelpe deg som kunde gjennom dette. For at vi sammen skal kunne planlegge og realisere hverdag og drømmer når situasjonen er normalisert.

I BN Bank er vi enige om at alle kunder skal få rask respons, vi skal være forutsigbare både i gode og dårlige tider, du skal forvente at vi er kompetente og dyktige når ditt behov skal dekkes – og ikke minst at du alltid møtes på en hyggelig måte der vi tar tak i ditt personlige behov. I gode tider er det enklere å levere på slike kundeløfter, men vi skal levere på minst like høyt nivå nå – når våre kunder, folk og bedrifter, virkelig trenger det.

Våre dyktige rådgivere er klare til å hjelpe deg, og SAMMEN finner vi riktige løsninger.

Svein Tore Samdal
Administrerende direktør, BN Bank

Far mater sønn ved kjøkkenbordet

Redusert lønn eller permittert fra jobben grunnet Koronavirus?

Vi er i en tid der Covid 19/Korona rammer langt flere enn de som blir smittet, og permitteringer og oppsigelser kan komme som en konsekvens av dette. De fleste husholdninger i Norge i dag har gjeld knyttet til sin bolig, og står man uten inntekt for en periode kan boliglånet bli vanskeligere å betjene.

Har du boliglån i BN Bank kan du nå få avdragsfrihet eller betalingslettelse dersom du har behov for det.

Vi ønsker å hjelpe våre boliglånskunder med betalingslettelse og/eller avdragsfrihet. Du kan søke om avdragsfrihet ved å følge lenken under. Ønsker du å ta kontakt med oss om andre ting når du oss på post@bnbank.no.

Søk om avdragsfrihet

Bekymret for billånet ditt?

Er du berørt av situasjonen med Korona-viruset strekker vi oss langt for å hjelpe deg. Hvis du har blitt permittert kan du få inntil tre måneder avdragsfrihet på lånet ditt. 

Har du behov for mer enn tre måneders avdragsfrihet gjør vi en individuell vurdering av dette.

Hvis du ønsker avdragsfrihet må du gjøre følgende:

  • Dersom du har billån med salgspant:
    Send en e-post til privat@sb1finans.no med begrunnelse om hvorfor du trenger avdragsfrihet. Husk å oppgi kontraktnummeret. Kontraktnummeret har seks siffer og du finner det på siste faktura/avtalegiro. 
  • Dersom du har billån uten pant i bil:
    Send e-post til fbl@bnbank.no med begrunnelse om hvorfor du trenger avdragsfrihet.