For en best mulig brukeropplevelse

For å gi deg en best mulig brukeropplevelse, benytter BN Bank det som kalles informasjonskapsler, eller cookies. Dette er små tekstfiler som lagres i nettleseren på din datamaskin.

Filene er ikke farlige og kan verken bære med seg virus eller skadelige programmer. Når du besøker nettsidene vil disse registrere statistikk på våre brukere. Blant annet kan det si noe om du har vært på nettsidene før, tidspunkt for besøket og om du kommer fra søk eller via andre nettsteder.

Ingen kunde er lik, derfor vil også behovene variere for de som besøker nettsidene. En del av dataene vi samler inn med informasjonskapslene vil derfor bli brukt for å sikre at BN Banks nettsider er relevante for deg.

Kun BN Bank og brukeren har tilgang til informasjonen. Vi har i tillegg lagt inn en kode som anonymiserer deg som bruker, ved at de siste sifrene i din IP-adresse ikke tas med. Dette betyr at analyseverktøyet vi bruker ikke kan identifisere den enkelte bruker.

Les mer om IP-anonymisering her.

Google Analytics

BN Bank analyserer og henter inn informasjonen om brukeratferd på nettstedet ved bruk av det som heter Google Analytics. Dette er et verktøy for analyse av nettsider som leveres av Google, Inc. Informasjonskapslene Google Analytics benytter er det som kalles tredjepart spørringer. Dette betyr i bunn og grunn at det er en ekstern tjenesteleverandør som ikke er direkte tilknyttet nettstedet. I de tilfellene hvor verktøyet benyttes til innhenting av informasjon, lagres data på Googles servere i USA. Derfor har vi også valgt å anonymisere besøkende til våre sider.

Les mer om hvilke informasjonskapsler som benyttes av Google her.

Annonsering

Det benyttes også informasjonskapsler i forbindelse med annonsering fra BN Bank. Som når vi benytter Google Analytics, er heller ikke her personlig informasjon tilgjengelig. Informasjonskapsler sørger for at:

  • Annonser kan vises når målgruppen er aktiv
  • Brukeratferd kan ses i relasjon til direkte annonsering
  • Annonser kunden ser er mer relevante da de baserer seg på registrert produktinteresse
  • Annonsene kan rettes mot et utvalg kunder

Regulere bruken av informasjonskapsler

Det er du selv som bestemmer om informasjonskapsler skal benyttes når du er aktiv på nett. Dette regulerer du gjennom å endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan påvirke funksjonaliteten til en del nettsider slik at ikke alle tjenester blir tilgjengelige. Lurer du på mer om informasjonskapsler og hvordan du administrerer dem, så kan du lese mer på nettvett.no.