Portrett
SENIOR KUNDEANSVARLIG

Per Ivar Egeberg

Per Ivar har jobbet 7 år i BN Bank, og har 12 års erfaring fra bank og eiendom. Han er utdannet Siviløkonom/MSc in Finance fra The University of Stirling i Skottland og Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Høgskolen i Oslo.

Telefon: 913 70 563

E-post: pie@bnbank.no
Portrett
SENIOR KUNDEANSVARLIG

Thomas Ytreland

Thomas har jobbet i BN Bank i to omganger, nå sist fra 2012. Han har erfaring innenfor Financial Software. Av utdanning har han bachelor Bank & Finans fra BI Oslo og Master of Finance fra Bond University i Australia.

Telefon: 402 00 729

E-post: tyt@bnbank.no
Portrett
SENIOR KUNDEANSVARLIG

Espen Hasseldokk Jensen

Espen har arbeidet med finansiering av eiendomsprosjekter i 20 år, hvorav 8 år i BN Bank. Han har tidligere jobbet i Storebrand Bank, Privatbanken og Nordea Luxembourg. Espen har utdannelse fra BI Oslo og UiO.

Telefon: 906 94 880

E-post: ehj@bnbank.no
Portrett
BANKSJEF, LEDER BEDRIFTSMARKED

Jørn Aleksandersen

Jørn har mer enn 25 års erfaring med finansiering av fast eiendom og har jobbet i BN Bank siden 2003. Av utdannelse er han siviløkonom fra NHH.

Telefon: 922 36 847

E-post: jal@bnbank.no
Portrett
ASSISTERENDE BANKSJEF

Kurt Haugen

Kurt har jobbet til sammen 15 år i BN Bank og har lang erfaring med finansiering av eiendomsprosjekter. Han er utdannet Handelsøkonom fra Oslo Handelshøyskole (nå BI).

Telefon: 982 36 825

E-post: kha@bnbank.no
Portrett
ASSISTERENDE BANKSJEF

Ole Hyvik

Ole har jobbet 30 år i BN Bank og er utdannet handelsøkonom fra Oslo Handelshøyskole (nå BI).

Telefon: 922 36 822

E-post: ohy@bnbank.no
Portrett
SENIOR KUNDEANSVARLIG

Anette Bomann-Larsen

Anette kommer fra Danske Bank, men har også erfaring fra bl.a. Storebrand Bank og Sparebanken Øst hvor hun var avdelingsbanksjef for Oslo-kontoret. Hun har jobbet med prosjektutviklere og som eiendomsanalytiker. Hun er utdannet fra University of Vermont med en Bachelor i Business Administration

Telefon: 906 79 235

E-post: abl@bnbank.no
Portrett
SENIOR KUNDEANSVARLIG

Christine Wille

Christine begynte i BN Bank 01.09.2017. Hun har lang erfaring innen eiendomsfinansiering og har tidligere jobbet i Sparebanken Øst, Storebrand Bank/Finansbanken og i American Express. Christine har utdannelse innen økonomi og ledelse fra BI Oslo.

Telefon: 412 11 455

E-post: cwi@bnbank.no
Portrett
SENIOR KUNDEANSVARLIG

Kjetil Farup

Kjetil har 10 års bankerfaring, og har jobbet med prosjektfinansiering i Bank2 og arbeid med tapsutsatte bedriftsengasjement i Nordea Bank. Han har sin utdannelse fra BI Oslo, med en Bachelor i finans og Executive Master of Management.

Telefon: 928 50 962

E-post: kfa@bnbank.no

Avdeling for næringseiendom

 

BN Bank ASA
Tordenskiolds gate 8-10
0160 Oslo